Biletul Zilei » Profit pe linie în această lună » Atacăm al șaselea „VERDE” din septembrie cu fotbal!

Publicat: 06/09/2020 | 09:25
Biletul Zilei » Profit pe linie în această lună » Atacăm al șaselea „VERDE” din septembrie cu fotbal!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am mizat pe fotbal și astfel am bifat al cincilea „VERDE” din tot atâtea posibile în această lună dar și al optulea „combo” câștigător consecutiv. Astăzi vom paria pe fotbal în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Pentru primele două selecții de pe Biletul Zilei vom merge în China. Vom paria pe dubla „X2” la Tianjin Teda – Chongqing Lifan și pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la Wuhan Zall- Beijing Guoan.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga Națiunilor unde Germania va lupta pentru cele trei puncte puse în joc cu Elveția. Nemții au debutat cu o remiză în această copetiție fiind egalați în al șasele aminut de prelungire pe teren propriu de iberici, partida terminându-se nedecis 1-1. De partea cealaltă Elveția a început cu stângul în această grupă cedând în deplasare cu Ucraina, scor 2-1. E clar că echipa lui Low pleacă cu prima șansă la victorie și e de așteptat să forțeze din primul minut pentru a-și atinge obiectivul însă noi vom paria „safe” pe „2 cu handicap 0”. Astfel, în cazul în care nemții nu se vor impune iar partida se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

BILETUL ZILEI
ORA 13:00 TIANJIN TEDA – CHONGQING LIFAN – X2 – COTA 1.28
ORA 15:00 WUHAN ZALL – BEIJING GUOAN – PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.20
ORA 21:45 ELVEȚIA – GERMANIA – 2 CU HA 0 –  COTA 1.33
COTA TOTALĂ: 2.04