Biletul Zilei » Profitul vine din Austria, Franța și Olanda!

Autor:
Publicat: 14/02/2020 | 09:58
Biletul Zilei » Profitul vine din Austria, Franța și Olanda!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde doar selecții din fotbal. Vom căuta profitul în Olanda, Austria și Franța.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Deschidem Biletul Zilei cu o selecție care nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Este vorba de duelul care are loc în Ligue 1 între AS Monaco- Montpellier în care vom paria pe minim un gol marcat al gazdelor.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Austria. Pariem pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj în Salzburg – LASK Linz, duel din prima ligă care se anunță a fi deschs și cu multe goluri.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție din liga a doua olandeză de la duelul dintre FC Volendam și Telstar. Gazdele sunt într-o formă fantastică având o serie de 14 meciuri consecutive în care nu au cunsocut gustul înfrângerii, serie în care au obținut 12 victorii și două remize, reușind să puncteze minim două goluri în aceste 12 partide. De partea cealaltă, echipa vizitatoare nu e o grupare care să joace închis și ar trebui să asistăm la un meci spectaculos. Nu ne complicăm și pariem pe cel puțin două goluri înscrise de FC Volendam.

Biletul Zilei              
Salzburg – LASK Linz, peste 1.5 goluri, cota 1.19
FC Volendam – Telstar, gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.48
AS Monaco – Montpellier, gazdele să înscrie, cota 1.16
Cota totală: 2.04