Biletul Zilei » Profitul vine și astăzi din fotbal!

Autor: Cristian P
Publicat: 09/02/2020 | 10:06
Biletul Zilei » Profitul vine și astăzi din fotbal!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Ne-am dublat din nou investiția mizând 100% pe fotbal. La fel vom face și astăzi în ultima zi a săptămânii, când vom paria pe trei selecții din „sportul rege”.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Începem tare Biletul Zilei cu derby-ul pentru fotoliul de lider din Bundesliga dintre Bayern Munchen și RB Leipzig. După un încpeut timid de campionat, Bayern a turat la maxim motoarele și este într-o creștere de formă evidentă. De partea cealaltă , Leipzig nu trece prin cea mai bună perioadă. Bayern s-a impus în ultimele trei confruntări directe și are mari șanse sa câștige și această partidă.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Ligue 1 unde PSG  va primi vizita rivalei Lyon. Se anunță un meci spectaculos iar noi pariem că Mbappe & co vor marca de cel puțin două ori în acest meci în poarta oaspeților.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Liga 1. Dinamo joacă în deplasare la Voluntari și doar victoria îi menține pe „câini” în lupta pentru play-off. Ilfovenii sunt victimile preferate ale „alb-roșilor” în Liga 1. Cu o excepție, când au remizat într-un meci, în rest toate duelurile directe au revenit dinamoviștilor. Nu ne complicăm și pariem „safe” pe minim un gol marcat de Dinamo.

Biletul Zilei
Bayern Munchen – Leipzig- 1- cota 1.42
PSG – Lyon- gazdele peste 1.5 goluri- cota 1.25
FC Voluntari- Dinamo, Dinamo peste 0.5 goluri- cota 1.22
Cota Totală: 2.16

 

Citește și...