Biletul Zilei » Profitul zilei vine din hochei și fotbal!

Autor: Cristian P
Publicat: 12/02/2020 | 10:50
Biletul Zilei » Profitul zilei vine din hochei și fotbal!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din hochei și fotbal. Vom miza pe fotbal, tenis și hochei pentru a ne dubla investiția.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Cehia unde are loc duelul dintre Liberec- Litvinov. Gazdele sunt echipa mai valoroasă și vom paria în consecință pe „1”, inclusiv prelungiri.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Championship. În cea mai tare ligă secundă din lume Luton se va duela cu Sheffield Wed. Se anunță un meci spectaculos și mergem pe minim două goluri în meci.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Spania unde avem prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei. Ath. Bilbao va primi vizita  formației Granada iar gazdele au prima șansă la victorie în această partidă. Noi nu ne complicăm și pariem „1 cu handicap 0”. Cu alte cuvinte, în cazul în care partida se va încheia la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei         
Liberec – Litvinov -1 inclusiv prelungiri- cota 1.30
Luton – Sheffield Wed- peste 1.5 goluri- cota 1.26
Ath. Bilbao – Granada- 1 cu handicap 0- cota 1.25
Cota totală: 2.04

 

Citește și...