Biletul Zilei » Selecții din Rusia, România și Anglia!

Publicat: 12/09/2020 | 08:48
Biletul Zilei » Selecții din Rusia, România și Anglia!

Biletul Zilei de astăzi conține selecții din fotbal și hochei. Vom încerca să ne dublăm investiția cu meciuri din Liga 1 și Premier League dar și prima ligă de hochei din Rusia.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine diin fotba.  Vom merge în Prmeier League unde se va da startul noului sezon competițional și vom paria fără risc la confruntarea Fulham- Arsenal. Mizăm că „tunarii” vor părăsi neînvinși acest duel în care pleacă clar cu prima șansă.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Liga 1 unde în ultimul meci al zilei pe stadionl „Anghel Iordănescu”, FCSB se va duela cu FC Voluntari. „Roș-albaștrii” au un început perfct de sezon fiind abonați la scorul de 3-0, rezultat pe care l-au înregistrat atât în Liga 1 cu Astra și Viitorul cât și în Europa League cu armenii de la Shirak. Echipa lui Gigi Becali pleacă clar cu prima șansă la victorie în acest meci însă nu ne complicăm și pariem „safe” pe selecția „2 cu handicap 0” ceea ce însemană că dacă FCSB nu se impune iar meciul se termină la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție din hochei de la confruntarea din prima ligă a Rusiei dintre  Barys – Dinamo Moscova, meci în care vom paria pe minim patru goluri marcate în meci.

Biletul Zilei                
ora 14:00 Barys – Dinamo Moscova – Peste 3.5 goluri- cota 1.36
ora 14:30 Fulham – Arsenal – X2 – cota 1.14
ora 21:00 FC Voluntari – FCSB – 2 cu HA 0 – cota 1.30
Cota totală: 2.01