Biletul Zilei » Setați pe spectacol » Pariem „safe” pentru un nou „verde!”

Autor: Cristian P
Publicat: 03/11/2019 | 11:24
Biletul Zilei » Setați pe spectacol » Pariem „safe” pentru un nou „verde!”

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Ne-am dublat investiția fără nicio emoție mizând pe victoria gazdelor în Sunderland – Southend (1-0) și pe câte cel puțin două goluri în alte doua partide, Fulham – Hull (0-3) și Luton – Nottingham (1-2).

Astăzi pariem tot pe fotbal. Avem trei selecții din prima ligă portugeză, din La Liga și din Bundesliga cu ajutorul cărora țintim să încheiem săptămâna triumfători.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din prima ligă portugheză unde FC Porto va primi vizita ultimei clasate, Aves. La mijlocul săptămânii, Porto a terminat nedecis, 1-1 duelul cu Maritimo, reuzltat care a „rupt” multe bilete la pariuri. Benfica s-a distanțat la cinci puncte, iar Porto este condamnată să câștige acest duel pentru a reveni la două puncte în spatele liderului. Excludem surpriza la acest meci și credem că FC Porto ar trebui să obțină o victorie categorică în fața ultimei clasate Aves.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei mergem în Spania și Germania unde mizăm „safe” pe câte un gol marcat de gazde în duelurile Villarreal – Ath. Bilbao și Dusseldorf – Koln.

Biletul Zilei
ora 15:00, Villarreal – Ath. Bilbao, gazdele să înscrie, cota 1.20

ora 16:30, Dusseldorf – Koln, gazdele să înscrie, cota 1.20
ora 22:00, FC Porto – Aves, gazdele -1.5 goluri, cota 1.40
Cota finală: 2.01

Dacă nu știți unde să mizați pe aceste variante sau ce agenție propune cotele cele mai atractive, vă invităm să consultați clasamentul Pariuri1x2.ro  cu cele mai bune case de pariuri din România.