Biletul Zilei » Și astăzi țintim profitul tot cu fotbal!

Publicat: 30/07/2020 | 09:48
Biletul Zilei » Și astăzi țintim profitul tot cu fotbal!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Astăzi vom continua pe linia profitului mizând tot pe fotbal.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu o selecție care nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Este vorba de duelul din Australia dintre Adelaide United și Perth Glory, unde pariem pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj în meci, selecție câștigătoare în șase din ultimele șapte „directe”.

Pentru cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vom paria „acoperit”. Este vorba de duelul din Norvegia dintre Stabaek – Bodo Glimt. Remarcăm seria incredibilă a oaspeților cu 10 victorii din tot atâtea posibile, dar pariem fără risc pe dubla „X2”.

Închidem Biletul Zilei cu o seelcție care vine din play-out-ul Ligii 1 de la duelul dintre Poli Iași și FC Voluntari. Este un meci capital pentru moldoveni care sunt pe locul 6, loc de baraj, distanța față de locul 5 care să le asigure fără emoții locul la startul sezonului viitor al Ligii 1 fiind de cinci puncte. De partea cealaltă, echipa lui Mihai Teja ocupă locul 3 cu 31 de puncte, cu opt peste moldoveni, și sunt 99% siguri de Liga 1 și sezonul viitor. E clar că elevii lui Rednic vor juca totul pe cartea atacului și vor forța victoria din primul minut însă noi nu ne vom complica și vom paria „safe” pe „1X”.

Biletul Zilei
ora 12:30, Adelaide United – Perth Glory, peste 1.5 goluri, cota 1.22
ora 19:00, Stabaek – Bodo Glimt, X2, cota 1.16
ora 20:30, Poli Iași – FC Voluntari, 1X, cota 1.42
Cota totală: 2.00