Biletul Zilei » Tenis și baschet pentru primul „verde” al săptămânii!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/11/2019 | 11:08

Șansa de a termina triumfători săptămâna trecută și de a bifa un nou „verde” cu Biletul Zilei, ne-a fost anulată de pariul minim două goluri în meci la duelul dintre Freiburg și Frankfurt.
Partida s-a terminat cu Victoria la limită a gazdelor cu scorul de 1-0 și a fost marcată de incidente grave pe teren. Celelalte două selecții de pe Biletul Zilei de ieri au fost câștigătoare: „2 cu handicap 0” la Wolfsberger – Salzburg (0-3), și cel puțin două reușite ale gazdelor în AZ Alkmaar – FC Emmen (3-0).

Biletul Zilei pe care vi-l propunem pentru prima zi a săptămânii este alcătuit din două sleecții din tenis și baschet. În cadrul Turneului Campionilor pariem pe victoria lui Medvedev în duelul cu Tsitsipas iar în duelul din NBA dintre Boston Celtics – Dallas Mavericks mizăm pe spectacol și pariem peste 207.5 puncte.

Biletul Zilei
ora 16:00, D. Medvedev – S. Tsitsipas, 1, cota 1.42
ora 02:30, Boston Celtics – Dallas Mavericks, peste 207,5 puncte, cota 1.42
Cota totală: 2.02

Dacă nu știți unde să mizați pe aceste variante sau ce agenție propune cotele cele mai atractive, vă invităm să consultați clasamentul Pariuri1x2.ro cu cele mai bune case de pariuri din România.

Citește și...