Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbal!

Publicat: 16/08/2020 | 07:22
Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbal!

Biletul Zilei de astăzi este alcătuit 100% din selecții din fotbal. Ne vom orienta către dueluri din Scoția, Suedia și Belgia în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Primele două selecții de pe Biletul Zilei de astăzi nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom miza la „indigo” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la duelul din Scoția dintre Livingston- Rangers și la cel din Suedia dintre Mjallby- Malmo, mecuri care promit spectacol și goluri multe.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție care vine de la duelul care este programat în prima ligă belgiană. Cercle Brugge va primi pe teren propriu vizita celor de la Royal Antwerp într-un duel în care bookmakerii dau prima șansă la victorie oaspeților. Cei de la Cercle Brugge au pornit cu stângul în acest sezon competițional cedâmd la limită în depalsare duelul cu Standard Liege în timp ce Royal Antwerp a terminat nedecis, scor 1-1 pe teren propriu cu Mouscron. Sezonul trecut Antwerp s-a impus atât în deplasare cât și acasă în fața lui Cercle Brugge, cu scorurile 2-1 și 3-1. Duelurile cu Antwerp nu sunt pe placul gazdelor care au doar o singură victorie bifată în istoria confruntărilor directe în 14 dueluri față de 7 ale oaspeților, cinci dintre aceste victorii fiind consecutive. În aceste condiții nu ne complicăm și pariem acoperit pe „X2”.

Biletul Zilei
ora 14:30 Cercle Brugge- Royal Antwerp- X2- cota 1.26
ora 18:30 Mjallby- Malmo FF- peste 1.5 goluri- cota 1.26
ora 17:00 Livingston – Rangers- peste 1.5 goluri- cota 1.26
Cota totală: 2.00