Biletul Zilei » Țintim profitul mizând pe un „combo” din hochei și fotbal!

Autor: Cristian P
Publicat: 20/03/2020 | 11:09
Biletul Zilei » Țintim profitul mizând pe un „combo” din hochei și fotbal!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal și hochei cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România.


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Belarus unde campioana Dinamo Minsk va debuta în noul sezon competițional cu Rukh Brest. Excludem surpiza și mizăm pe victoria gazdelor care în cazul unui succes ar lua din start un avans de trei puncte față de BATE, principala contracandidată la titlu, formație care ieri a pierdut surprinzător în deplasare pe terenul celor de la FC Energetik-BGU Minsk, scor 3-1. Așadar, pariem pe „1” solist.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în campionatul din Singapore unde Tanjong Pagar se va duela cu Albirex Niigata. Echipa vizitatoare are prima țansă la victorie iar cotele pe „2” solist sunt în scădere. BNoi însă vom paria „acoperit” pe „X2”.

Închidem Biletul zIlei cu o selecție din prima ligă de hochei din Belarus, la disputa dintre Neman Grodno și Soligorsk. După primele 4 meciuri, scorul general eeste 2-2, iar partida decisivă se anunță a fi extrem de interesantă. Pariem pe o confruntare cu cel puțin 4 goluri, selecție câștigătoare în toate cele patru meciuri anterioare.

Biletul Zilei
Tanjong Pagar – Albirex Niigata- X2- cota 1.16
Neman Grodno – Soligorsk- peste 3.5 goluri- cota 1.34
Dinamo Minsk – Rukh Brest- „1”- cota 1.30
Cota totală: 2.02

 

Citește și...