Biletul Zilei » Țintim profitul cu „soliștii!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/01/2020 | 09:54
Biletul Zilei » Țintim profitul cu „soliștii!”

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe selecția „minim 4 goluri” la Podolsk – Jokerit , scor 2-3 și „peste 1.5 goluri” la Inter – Cagliari, scor 4-1, dar și pe calificarea celor de la Watford în FA Cup în duelul cu Transmere. Acest meci însă a fost amânat. Cu toate că nu ne-am dublat invesiția, am făcut profit având în vedere căă primele două sleecții au fost „verzi” iar duelul Tansmere- Watford a primit cota „1”. (VEZI Și: Răzvan Burleanu a dezvăluit unul din motivele pentru care Mutu a ajuns selecționer: „Și-a dorit mult acest post!”)


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Astăzi vom ținti profitul mizând pe victoriile gazdelor în trei sporturi diferite.

Pentru prima selecție și pentru primul „solist” de pe Biletul Zilei vom merge în Euroliga de baschet masculin unde în infernul de pe „Olympic Indoor Hall” din Atena, Panathinaikos va primi vizita celor de la Bayern Munchen.

Tot pe victoria gazdelor vom paria la duelul din hochei din Suedia unde formația clasată pe locul 2,  Modo, va primi vizita „lanternei”, AIK.

Închidem Biletul Zilei cu o cotă fabuloasă din optimile de finală ale Cupei Italiei de la duelul care va avea loc pe „San Siro” între Milan și Spal. Oaspeții sunt angrenați în lupta pentru evitarea retrogradării și mai mult ca sigur că vor neglija această competiție, urmând a trimite în teren mai multe rezerve.

Biletul Zilei         
Panathinaikos – Bayern Munchen, 1, cota 1.15
Modo – AIK, 1, cota 1.22
AC Milan – SPAL, 1, cota 1.48
Cota totală: 2.07

Citește și...