Biletul Zilei » Trei de „A” pentru un nou profit » Fotbal din Australia, Anglia și America!

Publicat: 17/07/2020 | 09:25
Biletul Zilei » Trei de „A” pentru un nou profit » Fotbal din Australia, Anglia și America!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal. Vom încerca să facem profit cu meciuri programate în Australia, Anglia și SUA.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu două selecții în care vom paria pe meciuri din SUA și Australia. Vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la duelurile care au loc în MLS la duelul dintre Sporting Kansas City și Colorado Rapids, dar și pe „1 cu handicap 0” la Sydney FC – Wellington Phoenix. În cazul în care gazdele nu se vor impune în acest ultim meci iar duelul se va termina nedecis, atunci selecția noastră va primi cota 1.

Închidem Biletul Zilei cu un meci care vine din Premier League de la duelul dintre West Ham și Watford. Cu trei runde rămase până la finalul sezonului, ambele echipe au același număr de puncte și au trei lungimi peste „zona roșie”. În acest context putem spune căă va fi un meci pe viață și pe moarte pentru supraviețuire. Remarcăm însă faptul că Watford are un parcurs extrem de modest în deplasare unde are doar două victorii în 17 deplasări. Nu ne complicăm și pariem „1X”.

Biletul Zilei          
ora 12:30, Sydney FC – Wellington Phoenix, 1 cu handicap 0, cota 1.30
ora 22:00, West Ham – Watford, 1x, cota 1.30
ora 03:00, Sporting Kansas City – Colorado Rapids, peste 1.5 goluri, cota 1.20
Cota totală: 2.02