Biletul Zilei » „Verdele” vine din Spania, Germania și Elveția!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/02/2020 | 07:43
Biletul Zilei » „Verdele” vine din Spania, Germania și Elveția!

Biletul Zilei de ieri a fost „verde”. Astăzi redacția noastră țintește profitul cu dueluri din fotbal. Ne vom îndrepta atenția către campionatele din Spania, Germania și Elveția.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din La Liga. Barcelona nu-și permite pași greșiți în lupta pentrun titlu în duelul de pe „Nou Camp” cu Eibar. Ne așteptăm la un spectacol total al catalanilor însă nu ne complicăm și pariem „safe” pe „1” solist.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei ne vom îndrepta atenția către un duel care nu mai are nevoie de nicio prezentare care se va disputa în Bundesliga între Werder și Borussia Dortmund. Este un meci de goluri motiv pentru care din start evităm pariurile clasice de tipul 1, X, 2 și mizăm pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin trei ori în meci.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Elveția unde Zurich va primi vizita celor de la Xamax. Se anunță „cod roșu” de goluri însă noi pariem fără risc pe minim două goluri marcate în meci.

Biletul Zilei
Zurich- Xamax – peste 1.5 goluri- cota 1.22
Werder Bremen – Borussia Dortmund- Peste 2.5 goluri- cota 1.36
FC Barcelona – Eibar – „1”- cota 1.22
Cota totală: 2.02

 

 

Citește și...