Biletul Zilei » „Verdele” vine din trei sporturi diferite!

Autor: Cristian P
Publicat: 03/01/2020 | 11:53
Biletul Zilei » „Verdele” vine din trei sporturi diferite!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din trei sporturi diferite, fotbal, baschet și hochei, cu ajutorul cărora țintim „verdele”.


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din fotbal de la duelul din La Liga dintre Sevilla și Ath. Bilbao. Camionatul în Spania se reia cu o etapă explozivă iar noi nu puteam trece cu vederea duelul dintre viitoarea adversară a CFR Cluj în primăvara Europa League și Bilbao. Gazdele sunt pe locul 3 în clasament și au prima șansă la victorie în fața unei formații care este destul de modestă în duelurile de pe teren advers. Nu ne complicăm și mizăm „safe” pe cel puțin un gol înscris de Sevilla în acest duel.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Euroliga masculină de baschet de la duelul dintre Anadolu Efes – Khimki. Diferența de valoare este evidentă în favoarea gazdelor și în consecință vom miza pe „1”, selecție care nu ar trebui să ne dea nicio emoție.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din prima ligă daneză de hochei unde Aalborg se va duela cu Herning. Nu ne complicăm și opariem „safe” pe dubla „1X”.

Biletul Zilei           
ora 19:30, Anadolu Efes – Khimki -„1”- cota 1.25
ora 20:30, Aalborg – Herning- „1x”- cota 1.36
ora 22:00, Sevilla – Ath. Bilbao- gazdele să înscrie- cota 1.18
Cota totală: 2.00

Citește și...