george dobre

A devenit peste noapte putred de bogat, însă, la puţin timp, procurorii au deschis pe numele lui un dosar în care era suspectat de crimă cu premeditare. Este povestea unui român, căruia o italiancă i-a lăsat, după moartea ei, o avere de... 6 milioane €!

Paola Fagarazzi deţinea în Veneţia mai multe proprietăţi extrem de valoroase, spaţii comerciale şi numeroase conturi bancare. În 2012, bogătaşa a murit la vârsta de 57 de ani, iar o verişoară şi o mătuşă (singurele rude, de altfel, ale femeii) s-au grăbit să-i revendice averea. Numai că... surpriză!

Cu doar câteva luni înainte să moară, Paola Fagarazzi îşi scrisese testamentul şi îi lăsase TOATĂ averea... îngrijitorului ei român, George Dobre, un bărbat de 48 de ani!

Citeste si

A ingrijit o italianca si s-a trezit putred de BOGAT! Ce suma fabuloasa a primit acest ROMAN

Rudele bogătaşei au atacat actul de moştenitor susţinând că Paola Fagarazzi ar fi fost manipulată sentimental de către român şi, mai mult, l-au acuzat pe acesta că s-ar face vinovat de premeditarea morţii italiencei. Procurorii veneţieni au deschis o anchetă, cadavrul femeii a fost deshumat şi autopsiat, iar la căpătul a trei ani de investigaţii, judecătoarea Giuliana Galasso a constat că Paola Fagarazzi nu fusese ucisă, ci suferise un accident vascular.

După ce a fost îndepărtată orice suspiciune asupra sa, George Dobre a intrat în posesia moştenirii, una de-a dreptul FABULOASĂ: un imobil de locuinţe pe insula Lido, alte apartamente în Veneţia, trei magazine şi conturi doldora de bani.

Insula Lido, pe care se află imobilul primit, prin testament, de către George Dobre, a fost într-o perioadă zona de reşedinţă a dogilor veneţieni. Azi, insula este recunoscută în întreaga lume pentru plajele ei superbe, fiind o destinaţie de lux
Insula Lido, pe care se află imobilul primit, prin testament, de către George Dobre, a fost într-o perioadă zona de reşedinţă a dogilor veneţieni. Azi, insula este recunoscută în întreaga lume pentru plajele ei superbe, fiind o destinaţie de lux

Până azi, în privinţa românului s-a păstrat un mister absolut. Presa italiană a dezvăluit că, de fapt, el n-ar fi fost doar îngrijitorul bogătaşei, ci şi concubinul ei, însă nu a existat nicio dovadă în acest sens. Mai mult, nimeni n-a ştiut, la modul concret, ce anume a moştenit George Dobre. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a descoperit, acum, că blocul de locuinţe în care românul a trăit, vreme de 10 ani, împreună cu Paola Fagarazzi şi pe care l-a primit în proprietate se află pe luxoasa insulă Lido.

Cândva zonă de reşedinţă a dogilor veneţieni, Lido a căpătat, între timp, renumele de ”Insula de aur”. Thomas Mann a scris, la Lido, romanul ”Moarte la Veneţia”, insula fiind preferată ca destinaţie de vacanţă, în anii interbelici, de bogătaşii lumii şi cele mai mari personalităţi din politică, sport sau lumea filmului. Cu fiul preşedintelui Roosevelt, starul de cinema Brigitte Helm sau prinţul Mdvinani te puteai întâlni oricând pe plajele din nordul insulei, unde, în prezent, se află şi cele mai scumpe hoteluri din zona Veneţiei.

Înainte de a deveni proprietarul acestui imobil, românul de 48 de ani a locuit aici, vreme de mai mulţi ani, alături de bogătaşa pe care o îngrijea
Înainte de a deveni proprietarul acestui imobil, românul de 48 de ani a locuit aici, vreme de mai mulţi ani, alături de bogătaşa pe care o îngrijea

George Dobre deţine exact în acea zonă imobilul de locuinţe, de trei etaje, pe care i l-a lăsat Paola Fagarazzi. Fostul îngrijitor nu mai locuieşte însă acolo, apartamentele fiind închiriate în totalitate. Românul s-a mutat într-o casă superbă, la patru străzi distanţă, în cea mai selectă zonă de vile din Lido.

CANCAN.ro va reveni însă cu detalii în exclusivitate despre povestea incredibilă a lui George Dobre.

(Adrian Nicolae)

Citeste despre:george dobre veneţia, paola fagarazzi, lido-venţia, palatul dogilor veneţia, piaţa san marco veneţia


Share On Facebook