Bogdan Stelea are cuvântul: Stejarii Country Club lansează noile module de antrenamente!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 13/03/2018 | 19:10

Începând cu data de 19 martie, la școala de fotbal Stejarii Country Club vor fi lansate noile module de antrenamente, o lună sau trei luni. Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani și sunt coordonate de fostul portar al ”Generației de Aur”, Bogdan Stelea.

Școala de Fotbal Bogdan Stelea are drept obiective inițierea copiilor în tainele fotbalului, formarea și dezvoltarea abilităților sportive ale acestora (rezistență, forță, viteză), precum și a capacității de lucru în echipă.

,,Îmi doresc ca cei mici să vină să joace fotbal de plăcere, să învețe tehnica de joc și să exerseze principalele lovituri în cadrul unui program de antrenamente bine structurat. Îmi propun să-i fac să înțeleagă cât de importantă este disciplina și seriozitatea în tot ceea ce fac. La aceste antrenamente nu facem performanță, dar ne pregătim pentru ea’’, a dezvăluit Bogdan Stelea.

Pachete de 12 sesiuni!

Toate antrenamentele vor fi coordonate de fostul portar al echipei naționale, Bogdan Stelea, în calitate de antrenor principal, împreună cu unul dintre cei doi colaboratori, Alin Ienac și Andrei Badircea, instructori la Stejarii Country Club cu certificare în fotbal.

Programul presupune trei antrenamente săptămânale (luni, miercuri și joi în intervalul orar 16:00-17:30), care se vor desfășura pe terenul de fotbal sintetic de la Stejarii Country Club.

Pot fi achiziționate pachete de 12 sesiuni (1 lună) sau de 36 sesiuni de antrenament (3 luni). Mai multe detalii despre Școala de Fotbal Bogdan Stelea pot fi aflate la https://www.stejariicountryclub.ro/ro/content/fotbal.

Citește și...