Putin

Rusii sunt in stare de soc, dupa ce au aparut zvonuri cu cum Vladimir Putin este bolnav de cancer. Daca unii cred ca presedintele sufera de cancer la coloana vertebrala, altii au declarat ca are probleme la pancreas.

Potrivit “Bild”, care citează “New York Post”, Vladimir Putin ar avea cancer. Daca la inceput au fost doar zvonuri, se pare ca s-au adus ca argumente, modificările aspectului său fizic.

Putin

Se pare ca presedintele Putin ar fi tratat de un doctor din fosta Germanie de Est si care a declarat ca Vladimir Putin are fata umflata, fara sa dea mai multe detalii.

Citeste si

Vladimir Putin va INNEBUNI cand va citi asta! Ce le-a transmis Ponta rusilor, chiar din inima Ucrainei?

Mancarea lui Vladimir Putin este degustata de un profesionist, pentru a nu fi otravit

Are un degustator profesionis

Preşedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare în prăbuşirea avionului malaysian în estul Ucrainei, are angajat cu normă întreagă un degustător profesionist, pentru a se asigura că mâncarea sa nu este otrăvită.Informaţia a fost dezvăluită în urma reuniunii de săptămâna aceasta, de la Londra, a Clubului Chefs des Chefs, ai cărui membri pregătesc mesele unor lideri mondiali, inclusiv şefi de state, relatează The Independent, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

Citeste despre:vladimir putin, vladimir putin bolnav, vladimir putin cancer


Share On Facebook