Bombă în cazul Caracal! Unde a fost văzută Alexandra sâmbăta trecută, pe 5 octombrie 2019, la ora 16:00

Publicat: 13/10/2019 | 11:44
Bombă în cazul Caracal! Unde a fost văzută Alexandra sâmbăta trecută, pe 5 octombrie 2019, la ora 16:00

O nouă informație-bombă a apărut în cazul ”Caracal”. Conform declarațiilor unei martore – patroana unui bar din Napoli -, Alexandra Măceșanu trăiește. Chiar dacă Gheorghe Dincă a declarat în fața anchetatorilor că a ucis-o pe adolescentă după ce a luat-o la ocazie și a sechestrat-o în ”Casa groazei”, moartea acesteia rămâne sub semnul întrebării.

Femeia din Italia a povestit că a văzut-o pe Alexandra sâmbăta trecută, pe 5 octombrie, iar amănuntele oferite de ea sunt cutremurătoare.

„În luna septembrie, pe data de 11, într-o miercuri, am văzut-o de două ori. În via Garibaldi, Piazza Garibaldi, Napoli. Era cu încă două fete. Alexandra, pe data de 5 octombrie, sâmbătă, între orele 16 şi 18, a intrat de două ori în bar la mine şi a spus: Te rog frumos, ajută-mă! Te rog frumos, ajută-mă! După ea, a mai intrat un băiat. Un băiat închis la culoare. Vorbea cu ea în italiană, doar că ea nu vorbea, doar tăcea şi asculta. I-a spus că fără să facă şmecherii sau ceva de genul. Avea un maiou alb pe ea. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori a băut ceva ori drogată ori fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă”, a declarat o martoră, conform antena3.ro.

”Avea urme de violenţă pe spate”

Femeia spune că și-a dat seama că este vorba chiar de Alexandra Măceșanu, mai ales după ce persoane care se aflau în bar au recunoscut-o, la rândul lor.

”Mi-am dat seama că e Alexandra din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: „Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România”. Sunt 100% sigură că fata aceea e Alexandra. Fata asta nu e decedată. Avea urme de violenţă pe spate, după maiou s-a văzut. Avea urme de la o curea, ceva de genul. Eu am sunat la Ambasada Română şi mi-a spus că sunt nebună şi că fata a fost declarată moartă”, a mai spus respectiva femeie, conform sursei citate mai sus.