“Bombă” în showbiz! Victor Slav, filmat sărutându-se cu Anna Lesko

Publicat: 23/04/2019 | 15:13

“Imagini-bombă” în showbiz! Victor Slav a fost filmat “sărutându-se” cu Anna Lesko… Fotografiile apărute în presă au o poveste aparte și îndrăzneață, având în vedere că artista nu este singură. În plus, ea și partenerul său de viață, Adrian Neniță, au un copil împreună: Adam are 5 anișori.

Citește și: Bianca, declarații de ultimă oră despre Victor Slav: “Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună! Este un bărbat extraordinar…”

Nu, imaginea în care Victor Slav e surprins în timp ce pare că se sărută cu Anna Lesko nu e făcută în Photoshop! Totul s-a petrecut în timpul filmărilor făcute pentru emisiunea “Vulturii de noapte”, iar scenele vor fi difuzate în cadrul ediției din aceastră seară. Ajunsă deja în presă, poza face furori în rândul fanilor celor doi și le stârnește imaginația multora, mai ales că frumoasa cântăreață este legată la ochi.

Artista de peste Prut este conștientă de sex appeal-ul ei și trupul său de zeiță la 40 de ani. În plus, surse din anturajul celor doi au spus că în timpul filmărilor de la show-ul “Vulturii de noapte”, Anna Lesko a avut ochi doar pentru Victor Slav: i-a invocat numele cu insistență și l-a provocat constant… deși, diva a fost răsfățată și de Cătălin Cazacu, dar și de Giani Kiriță.

Citește și: Rușine maximă! Anna Lesko, fotografiată fără lenjerie intimă la geam

Cum s-a desfășurat episodul incitant cu Anna Lesko și Victor Slav, dar și ceilalți doi prezentatori, puteți afla în această seară, de la ora 23:00 la “Vulturii de noapte”, emisiune difuzată la Kanal D.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chișinău și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...