Bombă pe piața media din România! Ce se întâmplă cu Pro TV

Publicat: 13/06/2019 | 08:38
Bombă pe piața media din România! Ce se întâmplă cu Pro TV

Bombă pe piața media din România! Două companii internaționale ar purta negocieri cu CME – Central European media Enterprises, compania care deține Pro TV – pentru preluarea… operațiunile din România, dar și din celelalte patru țări în care este prezentă.

Cele două companii care ar fi intrat pe ”lista scurtă” a celor de la CME, conform paginademedia.ro, sunt Discovery (prezentă deja în România) și un fond de investiții – PPF Group. Informația a fost publicată de portalul CEETV, care citează, la rândul său, un site din Cehia – Hlidaci.

„O sursă care și-a păstrat anonimatul a declarat site-ului Hlidaci că Petr Kellner – cel care controlează fondul de investiții PPF – este interesat de achiziția Nova TV, liderul pieței din Cehia. Este interesat nu doar de Nova, ci de întreaga companie CME. Sursa este descrisă ca „un fost manager de la Nova TV”, a scris CEETV.

Compania CME operează 30 de televiziuni în cinci țări, Bulgaria, Cehia, România, Slovacia și Slovenia. Cele mai profitabile afaceri sunt în Cehia și România.
Citește și...