principala

De când a aflat că soţul ei va avea un copil cu Valentina Pelinel, Alina Borcea nu îşi mai poate reveni.

 

Săptămâna trecută, ea a primit o vizită neaşteptată, care a ajutat-o enorm, ba chiar i-a făcut o vizită lui Cristi Borcea. CANCAN.ro a aflat toate detaliile.

Începutul acestui an a fost unul extrem de greu pentru Alina Borcea, după ce Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume un băieţel, în luna iunie a acestui an.

Fostul manechin de talie internaţională a recunoscut, voalat, că tatăl bebeluşlui său este Cristi Borcea, confirmând, astfel, ceea ce gurile rele vorbeau de mult. Că Valentina Pelinel şi fostul preşedinte de la Dinamo au o relaţie de mulţi ani şi că acesta este adevăratul motiv pentru care blondina a divorţat de Cristian Boureanu. Dacă ea pare că radiază de fericire, nu acelaşi lucru se poate spune despre Alina Borcea. De când a aflat, sotia oficială a omului de afaceri, care i-a fost amantă timp de 11 ani, plânge fără încetare şi nu îşi mai poate stăpâni nervii.

Cristi Borcea nu vrea sa renunte nici la sotie, dar nici la amantă
Cristi Borcea nu vrea sa renunte nici la sotie, dar nici la amantăNu renunţă la soţul ei!


Chiar dacă Borcea a înşelat-o de zeci de ori, ea nu pare dispusă să renunţe la căsnicia ei şi susţine că îşi iubeşte soţul mai mult decât orice pe lume. Pentru că nu mai făcea faţă situaţiei, Alina a decis să cheme ajutoare, aşa că a apelat la ajutorul mamei sale.

Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia şi-a făcut bagajele, a lăsat totul baltă şi a venit la Bucureşti, pentru a fi alături de fiica ei.

Mama Alinei a venit la Bucureşti pentru a fi alături de fiică
Mama Alinei a venit la Bucureşti pentru a fi alături de fiică

Mai mult, Mariana Vidican a mers deja la închisoare, pentru a-şi vizita ginerele: ”Alina încearcă să se pună pe picioare, iar mama ei o ajută enorm. Ea e sigură că Borcea nu îşi va părăsi niciodată soţia, pentru că ei au o poveste de dragoste foarte frumoasă. Mama Alinei a fost şi la închisoare la ginerele său, au stat de vorbă şi a plecat de acolo foarte liniştită, convinsă că totul se va rezolva. Normal că nu îi convine deloc să îşi vadă fiica atât de tristă, că suferă atât de tare”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:alina borcea, alina cristi borcea, alina borcea devastata, alina borcea mama


Share On Facebook