BREAKING NEWS Alexandra Stan, dosar penal după ce a provocat un accident cu răniți în centrul Bucureștiului

Publicat: 19/07/2019 | 16:37

Șoc în showbiz-ul românesc! Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele Alexandrei Stan, după ce vedeta a provocat un accident în urma căruia o persoană a fost rănită. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii incredibile și de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP & NOUL IUBIT, TONI IURUC, FOTOGRAFIAȚI DE MÂNĂ ÎN PARCUL HERĂSTRĂU!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare. În urmă cu puțin timp, Alexandra Stan s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. (NU RATA: BARONUL ÎNDRĂGOSTIT, SĂRUTURI PĂTIMAȘE CU ”RUBENSIANA”)

Incidentul nefericit s-a produs în jurul orei 13, la intersecția străzilor General Berthelot și Luigi Cazzavillan. Potrivit unor surse  D.A.S., categoria A, accidentul a fost provocat de Alexandra Stan, care nu a acordat prioritate și a acroșat un taxi. În urma impactului, care se pare că a fost destul de violent, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuia dintre pasagerii din taxi.

După ancheta demarată la fața locului, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele cântăreței Alexandra Stan. De precizat este faptul că, imediat după incident, Alexandra Stan a fost cu testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat faptul că aceasta nu a consumat băuturi alcoolice. (VEZI ȘI: SOȚIA L-A AMENINȚAT CU DIVORȚUL PE ILIE NĂSTASE!)

Alexandra Stan, dosar penal după ce a provocat un accident cu răniți în centrul Bucureștiului

O artistă care știe ce vrea

Agresată acum șase ani de Marcel Prodan, fost iubit și impresar,  Alexandra Stan consideră că s-a maturizat mult de-atunci și a trecut prin multe schimbări pozitive. (NU RATA, AICI: UDREA & IUBI ȘI-AU SCOS BEBELUȘA LA ”LIBANEZUL” DE 1 MILION €!)

Fiecare album sugerează o etapă din viața mea de femeie. La «Saxobeats» mi-am arătat latura rebelă, tipică adolescenților care pășesc spre maturitate, la «Unlocked» m-am redescoperit și redeschis în fața publicului prin versurile pieselor, la «Alesta» am vrut să le ofer fanilor mei piese pe care se pot distra, iar la 28 de ani pot spune că mă simt cea mai femeie de până acum, de asta și albumul se numește «MAMI».  Mă cunosc, știu cine sunt, ce vreau și unde mă îndrept”, a declarat artista recent.

Își dorește să devină mamă

Cum după ploaie iese întotdeauna soarele, Alexandra Stan traversează acum o perioadă extrem de fericită, având în plan o schimbare majoră. Și-a propus să aibă un copil, cât de curând. (CITEȘTE ȘI: AM PUS MÂNA PE DECLARAȚIILE DE LA DOSAR! FOSTUL PREOT POMOHACI ȘI-A SCHIMBAT MĂRTURIILE LA JUDECĂTORIE: ”AM ÎNCERCAT SĂ…”)

Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră. Mai ales că noul meu album se numește «Mami», clar sunt pregătită și pentru acest pas, de a deveni mamă. Dar, după cum am zis, lăsăm lucrurile să vină de la sine, să fim și noi surprinși de ceea ce ne-a pregătit Universul”, a declarat cântăreața într-un interviu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...