BREAKING NEWS. Cântăreț cunoscut, ridicat de mascați din casă și ”internat” la Techirghiol! Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță: ”E un abuz!”

Publicat: 28/05/2020 | 14:12

Nikos Papadopoulos a fost săltăt în urmă cu puțin timp din apartamentul lui din Constanța. Cunoscutul cântăreț a fost ridicat de mascați din casă și ”internat” la Techirghiol! Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță și este ferm convinsă că oamenii legii au făcut un abuz. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

(CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS, ANUNȚ IMPORTANT ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS. “OBLIGĂ STATUL ROMÂN SĂ…”)

Nikos Papadopoulos este un cântăreț originar din Grecia, dar stabilit acum aproximativ opt ani în Constanța. În România este foarte apreciat de public, melodiile lui adevărate capodopere. În România, artistul s-a apropiat mult de Adriana Bahmuțeanu, care îi este și agent.

Nikos Papadopoulos, luat cu forța și dus în carantină!

Fără să aibă intenția, Nikos Papadopoulos s-a trezit implicat într-un scandal monstruos. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, bărbatul a fost ridicat în cursul zilei de miercuri de mascați și dus în carantină. Fără absolut nicio explicație sau vreo analiză în prealabil.

Este clar un abuz! S-a întors acum cinci zile din Grecia și s-a dus acasă, la Constanța. Miercuri s-a trezit cu mascații peste el. L-au luat ca pe un infractor și l-au dus la Techirghiol, în carantină. El este bolnav, are probleme cardiace, acum trăiește un adevărat șoc.

A ajuns și la spital, unde abia la rugămintea mea i s-a făcut un test de coronavirus. Acolo a ajuns să se roage pentru un pahar cu apă. Apoi a fost dus din nou la Techirghiol și închis, stă ca la pușcărie acolo, îi bagă mâncarea prin ușă. Nimeni nu ne dă vreo explicație, el nici măcar nu știe limba română. Am înțeles că doar Raed Arafat poate să intervină în acest caz.

Păi mă apuc eu să-l sun? Asta îmi mai trebuie, să fiu acuzată și de trafic de influență. S-au comportat cu el de parcă era cel mai mare criminal în serie. A fost dus în carantină cu o dubă specială, cum doar în filme mai vezi„, ne-a declarat Adriana Bahmuțeanu.

(VEZI ȘI AICI: MARCEL CIOLACU, VESTE EXTRAORDINARĂ PENTRU AGRICULTORII ROMÂNI ÎN VREME DE SECETĂ ȘI EPIDEMIE DE CORONAVIRUS: “ASTĂZI, AM VOTAT O LEGE PRIN CARE…”)

Stare de alertă din cauza coronavirusului!

Din 15 mai, România este în stare de alertă din cauza COVID-19. Până pe 28 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.791 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.629 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 197 de noi cazuri de îmbolnăvire.

(CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, VEȘTI MULT AȘTEPTATE ÎN VREME DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA: “NUMĂRUL CAZURILOR ESTE STABIL”. CÂND SE VOR REDESCHIDE MALL-URILE)

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 2 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Totodată, în data de 27 mai a.c.,  119 persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei au fost introduse în carantină instituționalizată pentru 14 zile sau a fost dispusă măsura carantinării instituționalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...