hotel dubai

Un incendiu puternic a avut loc intr-o cladire din Dubai, situata aproape de cea mai inaltă cladire, Burj Khalifa. Din pacate, promotorul Eduard Irimia, dar si alti romani, se aflau acolo.

Cladirea a fost mistuita de flacări chiar in ajunul Anului Nou, iar la fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a avut loc in timp ce orasul se pregatea sa intampine noul an, iar momentan cauza incidentului este neclara.

hotel dubai

Flacarile s-au extins pe 20 de etaje si, momentan, nu se stie daca sunt victime sau daca a fost vorba de un atentat terorist.

hotel dubai

Aflat la fata locului, un martor ocular a relatat episodul socant, marturisind ca Eduard Irimia - faimos promotor sportiv -, dar si alti compatrioti de-ai nostri se aflau acolo.

"Eduard Irimia era acolo"

"Hotelul Adress din Dubai a luat foc in urma cu cateva minute si e cuprins de flacari in momentul asta, e panica totala. Invitat la un eveniment si cazat in hotelul respectiv, promotorul Eduard Irimia, dar si mai multi cetateni romani, au reusit sa fuga pe scarile de urgenta, insa situatia este grava din cauza haosului creat.

 

 

Update. E posibil sa fie tinta unui atentat terorist, insa cauza nu a fost confirmat si nici nu au fost raportate pana in prezent victime", a marturisit Alin Huiu, manager al Superkombat Fighting Championship.

Claudiu Stan

Citeste despre:incendiu, hotel dubai, adress dubai, incendiu hotel dubai, incendiu dubai revelion


Share On Facebook