Acasă » Cancan » Bunăciunea din Playboy cere condamnarea fostului iubit multimilionar & a deschis proces pentru fiul lor!

Bunăciunea din Playboy cere condamnarea fostului iubit multimilionar & a deschis proces pentru fiul lor!

De: I.D. 22/10/2019 | 22:43

Georgiana Mirela Drăgan, un model apreciat în România, care, în urmă cu 12 ani, a pozat pentru revista Playboy, continuă războiul cu industriașul pe care l-a acuzat că o spiona și o șantaja. Tânăra a deschis proces și solicită instanței condamnarea fostului iubit milionar, dar și să-i fie încredințat copilul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unui război ce pare fără sfârșit.

Discutăm despre o controversă care a zguduit din temelii showbiz-ul autohton. Protagoniști sunt manechinul Georgiana Mirela Drăgan și unul dintre cei mai renumiți industriași din România, cu care superba brunetă a avut o relație extrem de apropiată. În martie, tânăra s-a adresat instanței de judecată și a reușit să obțină un ordin de protecție față de celebrul milionar. Nu s-a oprit, însă, aici, iar scandalul dintre ei are șanse mici să fie stins curând.

(VEZI AICI: SUPER-BUNĂCIUNEA DIN ”PLAYBOY”, TERORIZATĂ DE UN INDUSTRIAȘ MULTIMILIONAR)

Vrea să-i fie încredințat copilul

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Georgiana Mirela Drăgan a solicitat, recent, să-i fie încredințat copilul. În plus, vrea să-l vadă la închisoare pe industriașul care i-ar fi pus GPS pe mașină și ar fi șantajat-o cu imagini compromițătoare. De-a lungul timpului, a depus mai multe plângeri penale împotriva lui, dar poliția le-a clasat. Motiv pentru care, disperată, s-a adresat judecătorilor și a solicitat reluarea anchetei.

Fostul “iepuraș” Playboy este decis să meargă până în pânzele albe. Nu are în plan să renunțe, sub nicio formă, la litigiul pe care îl are cu multimilionarul. A promis că se va liniști abia după ce ex-iubitul ei va ajunge după gratii, iar copilul îi va fi încredințat. Pe 25 octombrie va fi primul termen, cei doi urmând să ajungă în fața judecătorilor. Georgiana Mirela Drăgan trage speranțe că, într-un final, va avea câștig de cauză și că își va regăsi pacea sufletească.

(CITEȘTE ȘI: O CELEBRĂ MANECHINĂ ”PLAYBOY” A FĂCUT UN MEGA-DENUNȚ)

Ordin de protecție timp de patru luni

În primăvară, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au admis cererea de chemare în judecată depusă de Georgiana Mirela Drăgan și au decis că, pentru următoarele patru luni, industriașul nu are voie să se apropie de tânără, de locuința ei sau de locul său de muncă, la mai puțin de 100 de metri.

Mai mult decât atât, renumitului afacerist i-a fost interzis să o contacteze în vreun fel, inclusiv telefonic, ori prin corespondență. Nerespectarea ordinului de protecție îl putea costa scump de antreprenor. Și asta pentru că încălcarea măsurilor dispuse de judecători constituie infracțiune și se pedepsește conform prevederilor legale.

(NU RATA: ”SEXY URLAȚI” A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA FOTBALISTULUI KARATEKA!)

Acuzații-bombă!

Potrivit unor surse din mediul judiciar, fostul ”iepuraș” Playboy, a făcut mărturisiri cutremurătoare în fața magistraților. Manechinul a susținut în fața judecătorilor că ex-iubitul milionar i-ar fi pus GPS pe mașină și ar fi șantajat-o cu imagini compromițătoare.

Conform unor documente care au ajuns în posesia D.A.S., Georgiana Drăgan a dezvăluit că, în urmă cu ceva timp, fostul iubit ar fi agresat-o fizic.

Instanța constată că, în prezenta cauză, reclamanta a amintit un episod de violență fizică din anul 2016, pentru dovedirea căruia a depus la dosar și un certificat medico-legal (f. 7), însă a făcut vorbire despre o puternică presiune psihică pe care o resimte de pe urma interacțiunii cu pârâtul, presiune datorată, pe de o parte, violențelor verbale și injuriilor pe care acesta i le aduce, pe de altă parte datorată santajului și amenințărilor pe care le percepe din mesajele transmise de pârât, uneori însoțite de filmări și poze, care surprind activitatea sa curentă, aspecte ce o determină să constate că este urmărită și să se teamă că pârâtul va folosi materialele respective pentru a le aduce la cunoștința publică, aducându-i atingere vieții private, onoarei și demnității”, se arată în documentele care au ajuns în posesia CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ex-iubitul milionar i-a pus GPS pe mașină

Pârâtul a arătat că, în opinia sa, reclamanta are o atitudine abuzivă și nefondată, a recunoscut că i-a transmis deseori mesaje, poze și filmări în care apare înconjurată de cunoștințe, în diverse locuri publice, că a avertizat-o că poate ar decide la un moment dat să le publice, însă în opinia sa toate acestea nu constituie nicio formă de șantaj.

 Chiar mai mult decât atât, a susținut că a avut acest comportament pentru a o determina să adopte o altă conduită și abordare cu privire la viață, oferindu-i pe această cale și minorului o educație potrivită. La susținerile reclamantei, prin care a arătat că a fost urmărită prin GPS, pârâtul a explicat că a pus la dispoziția acesteia o mașina marca Audi, dotată cu un sistem de localizare prin GPS, dorind ca mașina să fie folosită de aceasta în interesul minorului și pentru a-l transporta pe acesta, astfel că funcția de localizare, care a fost într-un final dezactivată, viza minorul.

Ambele părți au recunoscut că și-au adresat reciproc jigniri, iar pârâtul, în legătură cu amenințările cu moartea, a arătat că au fost simple vorba spuse la nervi întrucât și reclamanta a vorbit de rău despre părinții săi, care nu mai sunt în viață”, se mai arată în documentele citate.

(VEZI AICI: ”REGINA DIN PLASTIC” A SHOWBIZULUI A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA IUBITULUI)

În final, instanța a admis că temerile manechinei sunt justificate. “Analizând situația, instanța apreciază ca fondată temerea reclamantei, iar pentru a decide astfel arată că permanenta supraveghere a vieții private a reclamantei, urmărirea prin GPS chiar camuflată sub pretextul urmăririi fiului, fotografierea sau filmarea acesteia de către pârât personal sau prin intermediari și transmiterea mesajelor prin care pârâtul îi aduce la cunoștință că știe unde se află și ce face și că ar putea la un moment dat publica ceea ce deține, constituie fără putință de tăgadă o formă de presiune psihică și violență psihologică puternică, aptă să dea naștere unui disconfort și chiar a unei temeri justificate cu privire la demnitatea și onoarea și viața privată a persoanei vizate”, au arătat magistrații.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...