Home » Cancan » Bunăciunea din Playboy îl lovește pe milionar! Georgiana continuă războiul cu afaceristul pe care l-a acuzat că i-a pus GPS în mașină și a șantajat-o

Bunăciunea din Playboy îl lovește pe milionar! Georgiana continuă războiul cu afaceristul pe care l-a acuzat că i-a pus GPS în mașină și a șantajat-o

De: Răzvan Scarlat 31/03/2023 | 23:40

Georgiana Mirela Drăgan, un manechin apreciat în România, care, în urmă cu aproape 16 ani, a pozat pentru revista Playboy, rămâne tare pe poziții. Continuă războiul cu afaceristul pe care, în trecut, l-a acuzat că o spiona și o șantaja. Bruneta a deschis un nou proces, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile unui diferend care pare fără sfârșit. Deci, START, popcorn!

Implicați în acest proces sunt modelul Georgiana Mirela Drăgan și un industriaș arhicunoscut pe plaiurile autohtone. În martie 2019, sexy-bruneta s-a adresat magistraților și a obținut un ordin de protecție față de milionar. În plus, a solicitat să-i fie încredințat copilul și, totodată, să-l vadă după gratii pe cel care ar fi șantajat-o cu imagini compromițătoare (DETALII AICI).

Georgiana Mirela Drăgan a deschis un nou proces

Războiul dintre părți, însă, continuă. Pe 27 martie, Georgiana Mirela Drăgan a deschis un nou litigiu cu celebrul afacerist care are ca obiect “ordonanţă preşedinţială contestație privind tergiversarea procesului”. Nu a fost stabilită, încă, o dată pentru prima înfățișare. Cert este că “bunăciunea” din Playboy nu renunță, sub nicio formă, la disputa cu fostul iubit care întoarce banii cu lopata.

(VEZI AICI: SUPER-BUNĂCIUNEA DIN ”PLAYBOY”, TERORIZATĂ DE UN INDUSTRIAȘ MULTIMILIONAR)

În proces este implicată și Primăria Sectorului 1, care apare cu titlul “autoritate tutelară” ca parte implicată. În concluzie, Georgiana Mirela Drăgan nu-l iartă, sub nicio formă, pe cel care i-a fost partener de viață și față de care, în trecut, a obținut inclusiv ordin de protecție. Când va fi cazul, vom reveni cu noi informații. Deci, toți cititorii să rămână pe poziții!

Georgiana Drăgan, un fotomodel cunoscut
Georgiana Drăgan, un fotomodel cunoscut

Acuzații-bombă!

Potrivit unor surse din mediul judiciar, fostul “iepuraș” Playboy a făcut mărturisiri cutremurătoare în fața magistraților. Georgiana Mirela Drăgan a susținut în fața instanței că ex-iubitul milionar i-ar fi pus GPS pe mașină și ar fi șantajat-o cu imagini compromițătoare.

Conform unor documente care au ajuns în posesia reporterilor site-ului nr. 1 din România, manechinul a dezvăluit că, în trecut, fostul iubit ar fi agresat-o fizic.

Instanța constată că, în prezenta cauză, reclamanta a amintit un episod de violență fizică din anul 2016, pentru dovedirea căruia a depus la dosar și un certificat medico-legal (f. 7), însă a făcut vorbire despre o puternică presiune psihică pe care o resimte de pe urma interacțiunii cu pârâtul, presiune datorată, pe de o parte, violențelor verbale și injuriilor pe care acesta i le aduce, pe de altă parte datorată șantajului și amenințărilor pe care le percepe din mesajele transmise de pârât, uneori însoțite de filmări și poze, care surprind activitatea sa curentă, aspecte ce o determină să constate că este urmărită și să se teamă că pârâtul va folosi materialele respective pentru a le aduce la cunoștința publică, aducându-i atingere vieții private, onoarei și demnității”, se arată în documentele care au ajuns în posesia CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ex-iubitul milionar i-a pus GPS pe mașină

Pârâtul a arătat că, în opinia sa, reclamanta are o atitudine abuzivă și nefondată, a recunoscut că i-a transmis deseori mesaje, poze și filmări în care apare înconjurată de cunoștințe, în diverse locuri publice, că a avertizat-o că poate ar decide la un moment dat să le publice, însă în opinia sa toate acestea nu constituie nicio formă de șantaj.

 Chiar mai mult decât atât, a susținut că a avut acest comportament pentru a o determina să adopte o altă conduită și abordare cu privire la viață, oferindu-i pe această cale și minorului o educație potrivită. La susținerile reclamantei, prin care a arătat că a fost urmărită prin GPS, pârâtul a explicat că a pus la dispoziția acesteia o mașina marca Audi, dotată cu un sistem de localizare prin GPS, dorind ca mașina să fie folosită de aceasta în interesul minorului și pentru a-l transporta pe acesta, astfel că funcția de localizare, care a fost într-un final dezactivată, viza minorul.

Ambele părți au recunoscut că și-au adresat reciproc jigniri, iar pârâtul, în legătură cu amenințările cu moartea, a arătat că au fost simple vorba spuse la nervi întrucât și reclamanta a vorbit de rău despre părinții săi, care nu mai sunt în viață”, se mai arată în documentele citate.

(CITEȘTE ȘI: O CELEBRĂ MANECHINĂ ”PLAYBOY” A FĂCUT UN MEGA-DENUNȚ)

Instanța a apreciat ca fondată temerea fostului „iepuraș” Playboy

În final, instanța a admis că temerile manechinei sunt justificate. “Analizând situația, instanța apreciază ca fondată temerea reclamantei, iar pentru a decide astfel arată că permanenta supraveghere a vieții private a reclamantei, urmărirea prin GPS chiar camuflată sub pretextul urmăririi fiului, fotografierea sau filmarea acesteia de către pârât personal sau prin intermediari și transmiterea mesajelor prin care pârâtul îi aduce la cunoștință că știe unde se află și ce face și că ar putea la un moment dat publica ceea ce deține, constituie fără putință de tăgadă o formă de presiune psihică și violență psihologică puternică, aptă să dea naștere unui disconfort și chiar a unei temeri justificate cu privire la demnitatea și onoarea și viața privată a persoanei vizate”, au arătat magistrații.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de abonament
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de...
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt Antonia, Margherita și Elena Udrea
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt...
Adrian a pariat pe o afacere cu cireşe şi speră la un profit frumos. Va aduna fructe cât să umple 100 de vagoane de metrou. Cu cât se vinde un kilogram
Adrian a pariat pe o afacere cu cireşe şi speră la un profit frumos. Va...
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Cât fac 9X9? O fetiță a ȘOCAT toată școală cu răspunsul ei! Vezi ce a scris în lucrare. Nimanui nu i-a venit sa creada.
Cât fac 9X9? O fetiță a ȘOCAT toată școală cu răspunsul ei! Vezi ce a...
GREȘEALA făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
GREȘEALA făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
„Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă
„Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar acum: Au șanse reduse...
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar acum: Au...
Fiul lui Nicolae Furdui Iancu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii. Ce frumoasă este tânăra soție! Imagini senzaționale de la nuntă!
Fiul lui Nicolae Furdui Iancu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii. Ce frumoasă este...
STUDIU. Diferența de vârstă „ideală” dintre parteneri, pentru a nu ajunge la divorț
STUDIU. Diferența de vârstă „ideală” dintre parteneri, pentru a nu ajunge la divorț
”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D
”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii,...
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
A doua zi de Rusalii 2023: Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea Sfintei Treimi! Ce nu se face în Lunea Rusaliilor?
A doua zi de Rusalii 2023: Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea Sfintei Treimi! Ce nu...
Ce s-a întâmplat, de fapt, la Hotel Cișmigiu. Legenda macabră din inima Bucureştiului. Fata a strigat trei ore după ajutor și a murit în chinuri groaznice
Ce s-a întâmplat, de fapt, la Hotel Cișmigiu. Legenda macabră din inima Bucureştiului. Fata a...
Suedia găzduieşte primul campionat european de sex
Suedia găzduieşte primul campionat european de sex
Informația serii despre SIMONA Halep! Anunț despre marea campioană a României: ÎMI PARE RĂU...
Informația serii despre SIMONA Halep! Anunț despre marea campioană a României: ÎMI PARE RĂU...
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini stresul
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini stresul
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Aparatul electrocasnic care consumă cât 560 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât alte aparate în 4 ore
Aparatul electrocasnic care consumă cât 560 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât...
VIDEO Cum a fost filmată Gabriela Cristea înainte de emisiunea pe care ar fi prezentat-o băută
VIDEO Cum a fost filmată Gabriela Cristea înainte de emisiunea pe care ar fi prezentat-o...
Cu cât s-a SCUMPIT un hectar de teren agricol în România. Mulți regretă că au vândut
Cu cât s-a SCUMPIT un hectar de teren agricol în România. Mulți regretă că au...
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o...
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe toată lumea. Cât de bine a arătat
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe...
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi...