Ionut Gologan

Bunica lui Ionuţ Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia este distrusa de durere. Femeia il asteapta acasa pe cel care l-a crescut cu drag.

Ionut Gologan a fost condamnat definitiv la moarte in Malaezia, pentru trafic de droguri. Instanta a confirmat, la recurs, pedeapsa capitala pentru roman, a anuntat Ministerul de Externe.

Femeia plange incontinuu si spera ca nepotul ei sa nu moara
Femeia plange incontinuu si spera ca nepotul ei sa nu moara

"Să-i transmită în primul rând să-i dea Dumnezeu sănătate, înţelepciune şi răbdare ca să asculte de toti conducătorii de acolo, ca să poată să fie şi el condiţionat mai bine şi mai repede, să fie repatriat în ţară. Să i se suspende pedeapsa cu moartea, asta am cerut oriunde şi oricui şi să fie repatriat în România, chiar dacă mai are de efectuat închisoare, să pot să mă duc şi eu, o bătrână care l-a crescut pe el. Poate Dumnezeu e cu el şi cu noi să-l aducem în ţară, toţi factorii de răspundere din Malaezia să aibă o înţelegere sufletească. A picat el aşa într-o greşeală pe care n-a vrut-o sau a fost condus de alţii. Aşa-l aştept tot timpul şi eu că e tânăr. Îl aştept tot timpul să vină. Am făcut demersuri şi la domnul preşedinte şi la domnul Cioloş, şi am primit de la domnul preşedinte c-a dat la Ministerul de Externe. A trimis plângerea mea la Ministerul de Externe să rezolve problema", a spus bunica tanarului.

Livia Lixandru

Citeste despre:ionut gologan, ionut gologan bunica mesaj


Share On Facebook