”Burlăcița” lui Gigi Becali este mega-top: Range Rover – 100.000 €, geantă Hermes – 18.000 €, IPhone – 1.000 € și…

Publicat: 16/10/2019 | 23:15

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase cu una dintre cele mai râvnite burlăcițe din România. Alexandra Becali, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera, a avut o apariție de milioane în cartierul bogătașilor. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI GIGI BECALI S-A MUTAT LA SOCRI!)

După ce Theodora Becali (24 de ani) s-a căsătorit cu alesul inimii, tânărul afacerist Mihai Mincu, fiica mijlocie a patronului de la FCSB a devenit cea mai vânată burlăciță de la noi din țară. (NU RATA: BOȘII DE LA KANAL D I-AU ELIMINAT EMISIUNEA DIN GRILĂ ȘI… L-AU PUS ÎN LOCUL ANDREEI MANTEA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fiica lui Gigi Becali în una dintre cele mai exclusiviste zone din Capitală, acolo unde tânăra Alexandra (23 de ani) a avut o apariție fabuloasă.

A uimit cu accesoriile de lux

Îmbrăcată lejer, dar cu bun gust, Alexandra Becali a reușit să atragă toate privirile din prima clipă în care a apărut în zona Dorobanți. După ce a coborât din bolidul de lux de peste 100.000 de euro, fiica patronului FCSB a uimit cu accesoriile de lux. Mai exact, fiica latifundiarului din Pipera a apărut cu o geantă Hermes, care are un preț de catalog de  18.000 de euro, dar și cu un telefon mobil de aproximativ 1.000 de euro. În pas grăbit, Alexandra Becali s-a îndreptat spre una dintre unitățile bancare din zonă, unde se pare că a mers pentru o… aprovizionare. (NU RATA: RALUCA PODEA A FOST ELIMINATĂ DE LA MASTERCHEF)

Fiica lui Gigi Becali, cea mai râvnită burlăciță din România

Alexandra Becali, pasionată de fashion!

Dintre cele trei fiice ale lui Gigi Becali, Alexandra pare să fie cea mai „mondenă” și cochetă prezență. Tânăra, studentă la Drept, a fost întâlnită de-a lungul timpului, de mai multe ori, în localuri de fițe din nordul Capitalei. Fiica lui Becali a fost, în urmă cu două săptămâni, la Paris Fashion Week și a postat de acolo mai multe filmulețe. Alexandra Becali a dovedit astfel că este pasionată de modă. Tânăra iubește și călătoriile și a vizitat foarte multe destinații îndepărtate. (NU RATA: GIGI BECALI A FĂCUT ”CALENDARUL NUNȚILOR” ÎN FAMILIA EXTINSĂ)

Cadou de peste 100.000 de euro!

La începutul anului, Alexandra și-a achiziționat un bolid de lux care are un preț de pornire de 100.000 de euro. Fiica latifundiarului din Pipera a fost văzută într-un mall din București alături de o prietenă radiind de fericire. Se pare că nu shopping-ul i-a adus zâmbetul pe buze, ci mașina care o aștepta în parcare, un Ranger Rover, nou-nouț, cu numere de înmatriculare roșii. (NU RATA: SERGHEI MIZIL L-A DAT ÎN PRIMIRE PE MARIAN VANGHELIE LA UN MIC ȘI UN ȚAP DE BERE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...