Loading the player...

La varsta de 31 de ani, canotoarea se poate lauda cu un corp de zeita, pentru care ar putea fi invidiata de manechinele de talie international.

Camelia sta de vorba minute in sir cu un muncitor
Camelia sta de vorba minute in sir cu un muncitor
Au trecut mai bine de trei luni de cand Camelia Potec a anuntat ca se retrage din viata sportiva, pentru a se dedica familiei si a se ocupa de crearea unei linii vestimentare sport care sa-i poarte numele. Desi nu mai face antrenamente in bazinul de inot de doua ori pe zi, asa cum a facut timp de 20 de ani. Potec nu s-a ingrasat deloc.
Sportivei i se ridica rochia in momentul in care intra in masina
Sportivei i se ridica rochia in momentul in care intra in masina
Drept dovada stau fotografiile facute marti dimineata de paparazzii Cancan, care au fotografiat-o pe fosta campioana olimpica la intrarea in complexul sportiv “Lia Manoliu”. Imbracata intr-o rochie neagra, cu sacou alb si pantofi cu tocuri de culoare cream, Camelia a oferit o priveliste incitanta trecatorilor. In momentul in care a iesit din masina, frumoasei sportive i s-a ridicat rochia,afisandu-si picioarele perfecte, fara nici un pic de celulita.
Camelia Potec
Potec a cochetat mereu cu moda, afisanandu-se la evenimente cu tinute extrem de sexy, menite sa-i puna in evidenta formele apetisante.

Claudia Balan

Citeste despre:camelia potec, sexy, lia manoiu


Share On Facebook