CANCAN.ro a realizat imaginile care vor incendia lumea fotbalului. L-am ”capcanat” pe Şumi: Fentează suspendarea cu ajutorul ”secundului”!

Publicat: 22/07/2016 | 00:00
Un ”scriitor fantomă” este un tip mai fraier care scrie o carte pentru o personalitate, carte pe care respectiva personalitate o semnează ulterior cu numele ei şi atât. Ei bine, Marius Şumudică ne arată astăzi ce e acela un antrenor fantomă.
 
Şumudică a făcut FRF-ul ”din fentă”
 
De când cu suspendarea de 2 luni primită din partea Comisiei de Recurs a FRF pentru că ar fi jucat la pariuri din calitate de antrenor (suspendarea iniţială, de la Comisia de Disciplină, fusese chiar de 6 luni), Marius Şumudică trebuie să nu mai antreneze pe Astra Giurgiu. Sau să se prefacă, desigur, că nu o antrenează, de ochii FRF-ului, dar de fapt să o facă. Se pare că Şumi a optat pentru a doua variantă.
 
Teoretic, câştigătorul titlului cu Astra anul trecut nu ar avea voie să stea nici pe bancă la meciurile oficiale, dar nici să participe la antrenamentele propriei echipe până la jumătatea lui septembrie. Doar că Şumi şi-a găsit antrenorul fantomă: îl cheamă Cristian Petre şi este secundul lui. De când cu handicapul cu suspendarea, însă, Petre a devenit chiar principal, aşa că Şumi îl cară după el peste tot.
 

 

”Secundul” s-a pitit pe bancheta din spate a maşinii lui Şumi
 
Când vine vorba să stea în apropierea celui care are dreptul de a-i conduce formaţia, Şumudică nu se dă în lături nici de la a face pe şoferul. Aşa s-a întâmplat şi joi (21 iulie 2016) când a fost fotografiat de cel mai citit site din România în timp ce îl căra ”pe blat” pe Cristian Petre cu Range Rover-ul personal, pe bancheta din spate a maşinii (ascuns după geamurile fumurii). Semn că atât Şumi, cât şi ”secundul” lui ştiu exact că nu e bine deloc să fie văzuţi împreună. Numai că noi i-am „capcanat” (dacă vă mai aminţiti de o faimoasă vorbă, zisă la TV de un mare şef al Poliţiei Române pe la începutul anilor 2000!).
 
Joi, cu puţin după ora 12.15, cei doi veneau dinspre Ploieşti (unde e cantonamentul campionilor) şi intrau în Bucureşti, fiind cel mai probabil la antrenamentele Astrei. Şumi la volan, ”secundul” său pitit pe bancheta din spate. Domnu’ Şumi, dar dacă tot îl ţineţi pe om zi şi noapte în fundul dumneavoastră, măcar faceţi-i un cadou, o atenţie, aveţi la dispoziţie parfumeria.ro, site-ul numărul 1 de cadouri de speciaitate din ţară, nu de altceva! 

 

 

 
 
Campioana pregăteşte, se ştie, prima etapă din Liga I şi meciurile din turul 3 preliminar pentru Liga Campionilor, contra celor de la FC Copenhaga. Danezii îi dau fiori reci lui Şumi după ce au trecut cu un scor general de 9-0 de adversara din turul precedent. Cine ar fi pariat că FC Copenhaga îşi va distruge adversarii la acest mod? A, ştim cine: Şumudică!
 
Ana Manole

Jocul începe acum pe Betano.com. Pariază şi ridică-ţi banii în maximum 24 de ore!

Citește și...