ioan luchian mihalea

La sfarsitul anului trecut, si celalalt criminal al dirijorului Ioan Luchian Mihalea a fost eliberat in secret. CANCAN.ro are toate detaliile si a aflat ce face acum Ionel Paun.

 

In 1993, o crima odioasa a ingrozit intreaga tara. Ioan Lucian Mihalea a fost gasit mort in apartamentul sau chiar de sotie, care a chemat impediat politia. Compozitorul, realizatorul TV si fondatorului grupului "Minisong" a fost batut pana la moarte de doi indivizi, care venisera sa il jefuiasca.

El este Ionel, unul dintre ucigasii lui Ioan Luchian Mihalea
El este Ionel, unul dintre ucigasii lui Ioan Luchian Mihalea

Criminalii au fost arestati si condamnati la penitenta pe viata. In luna februarie a anului trecut, unul dintre ei, Nelu Florian Gavrila a fost eliberat, decizie aspru criticata de familia lui Ioan Luchian Mihalea, care a considerat ca monstrul a fost lasat in libertate mult prea devreme. Imediat dupa eliberare, asasinul el si-a schimbat numele in Florian Alecu si incearca sa isi reconstruiasca viata. S-a angajat la o spalatorie auto, pentru ca in alta parte iti cere cazier si nimeni nu primeste un om care a stat in inchisoare atata timp, pentru o asemenea fapta.


Si celalalt criminal a fost eliberat!


In tot acest timp, celalalt criminal, Ionel Paun, a incercat si el sa obtina eliberarea, insa cererile lui au fost eliberate, pe motiv ca ucigasul lui Mihalea nu a demonstrat in nici un fel ca s-a reabilitat, avand un comportament neadecvat in toti acesti ani de detentie. Cu toate acestea, la sfarsitul anului trecut, si acesta a fost eliberat.

Criminalii lui Ioan Luchian Mihalea au ispasit 22 de ani de inchisoare
Criminalii lui Ioan Luchian Mihalea au ispasit 22 de ani de inchisoare

CANCAN.ro a aflat, in exclusivitate, ca Ionel Paun a reusit sa ii convinga pe judecatori ca regreta fapta comisa in 1993, si ca nu are de gand sa mai incalce legea. El trebuie sa anunte autoritatile de fiecare data cand paraseste raza orasului in care are domiciliul. “Judecatoria Craiova dispune liberarea conditionata a condamnatului din executarea pedepsei detentiunii pe viata, aplicata prin sentinta penala nr. 129/1995 a Tribunalului Bucureşti-Sectia a II-a Penala. Dispune punerea de îndata în libertate a condamnatului de sub puterea mandatului de executare nr. 188/1997 emis de catre Tribunalul Bucuresti, daca nu se afla sub puterea altui mandat de arestare sau executare”.

Andreea Negoita

Citeste despre:ioan luchian mihalea ucis. ioan luchian mihalea criminal, ionel paun criminal eliberat


Share On Facebook