pelinel

Cristi Borcea a ajuns de cateva zile la penitenciarul Jilava, unde nu se mai bucura de acelasi statut privilegiat. CANCAN.ro a aflat unde se afla cu exactitate omul de afaceri, dar si ce necazuri are. 

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, dand de inteles in mod clar ca tatal bebelusului ei este Cristi Borcea. Asa cum era de asteptat, un scandal de proportii a izbucnit, iar cel mai afectat a fost chiar omul de afaceri.

pelinel

Organele abilitate, dar si publicul larg, au inceput sa se intrebe cum a reusit Borcea sa o lase insarcinata pe Valentina Pelinel, daca la camera intima din inchisoare nu are voie sa mearga decat sotia. Acesta este si motivul pentru care a fost deschisa o ancheta la penitenciarul Poarta Alba, mai ales ca nu este pentru prima data cand s-a descoperit ca fostul presedinte de la Dinamo are un statut privilegiat.

Imediat dupa izbucnirea scandalului, Borcea a fost dus in arestul politiei, fiind cercetat intr-un alt dosar, cel in care e acuzat ca i-a dat mita judecatoarei care s-a ocupat de dosarul lui.

pelinel


Este racit cobza din cauza frigului de la Jilava!

Intre timp, omul de afaceri a fost dus la Jilava. Asa cum era de asteptat, pana la incheierea cercetarilor, el nu se poate intoarce la Poarta Alba. Pentru ca a atras foarte mult atentia asupra lui, Cristi Borcea nu a mai putut face in asa fel incat sa se bucure de conditii privilegiate in inchisoare. Astfel, ultima saptamana a fost groaznica pentru dinamovist: ”Se plange de frig, cica acolo este teribil de frig. Momentan se afla la spitalul penitenciarului, insa va fi mutat in celula. Este destul de afectat psihic, iar raceala l-a rapus. A cerut familiei o plapuma si o perna. El are acelasi statut ca ceilalti detinuti. Nimeni de la Jilava nu indrazneste sa ii faca vreo favoare, toata lumea este constienta ca mass media si organele abilitate sunt cu ochii pe Borcea”, a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:cristi borcea, cristi borcea poarta alba, cristi borcea stare de sanatate


Share On Facebook