CANCAN-URI DE ALTADATA Anca Turcasiu, despre singura ei aparitie topless, in filmul „Miss litoral” din 1990: „Eram pudica, dar am acceptat sa-mi dau jos sutienul. Acum n-as mai face-o!”

Publicat: 24/12/2011 | 00:00
Daca exista vreun elixir al tineretii, Anca Turcasiu este o femeie despre care se poate spune ca l-a descoperit. La cei 42 de ani pe care-i are, vedeta arata impecabil. Cu toate acestea, isi tine bine ascunse atuurile fizice. Nu ar poza niciodata intr-o revista pentru barbati, desi i s-au batut apropuri. Singura aparitie mai „golasa" a actritei a fost cea din filmul „Miss Litoral", facut in 1990. De dragul rolului principal in care juca, Anca Turcasiu si-a aratat sanii.

Cum au reusit s-o convinga producatorii peliculei sa ramana fara sutien intr-o secventa din film? „Aveam 20 de ani, asta era scenariul. M-a convins Mircea Muresan. Cu toate ca eram extrem de pudica, am acceptat. Acum nu as mai face-o, pentru ca am cu 22 de ani mai mult”, ne-a marturisit Anca Turcasiu.

Chiar daca nu i s-a facut o oferta concreta de a poza goala in celebra publicatie dedicata barbatilor „Playboy”, Anca recunoaste ca au existat niste tachinari in acest sens. „M-au abordat diverse persoane mai pe ocolite, dar, daca nu am facut-o pana la varsta asta, nu o voi face nici de acum inainte, pentru ca nu acesta este scopul meu in viata, de a ma expune fara haine”, ne-a mai spus vedeta, care nu regreta singura ei aparitie seminud, din filmul „Miss Litoral”, in care i s-au vazut sanii. „Nu imi pare rau de nimic din ceea ce am facut. Le-am facut cu mintea si in conjunctura de atunci. Nu regret nimic”, ni s-a destainuit vedeta, careia i-a ramas in minte un moment extraordinar, pe care l-a trait chiar inainte ca filmul sa fie lansat pe piata.

„Pe atunci, nu exista nicio reclama, totul era gri, era imediat dupa Revolutie. Cand am ajuns pe bulevardul Magheru, in dreptul cinematografului Patria, unde avea loc premiera filmului, am vazut un poster de patru metri cu mine, in costum de baie. Am avut un sentiment foarte ciudat, imi tremura piciorul pe ambreiaj, aproape ca n-am mai putut sa conduc”, si-a amintit Anca acel episod memorabil.

Si daca tot am vorbit cu ea despre expunerea in public, actrita ne-a mai marturisit ca singura care o caracterizeaza este scena. „Cel mai confortabil ma simt in musicalul „Rebecca”, de la Teatrul National de Opereta, si in comedia „Interpretul”, de la Teatrul Mic”, a completat Anca.

Pe CANCAN.ro veti gasi, incepand de astazi, povestile incredibile si scandalurile mondene care faceau valuri in deceniile trecute, readuse in actualitate chiar de personajele-cheie.

Specialistul Ciao!, Dana Budeanu, da verdictul: Marciuc si Turcasiu, impreuna in acelasi top. Se imbraca prea batranicios!

Anca Turcasiu are un corp sexy si de invidiat: „Pentru mine, hainele nu conteaza foarte mult”

Citește și...