Alina Firiza
Alina Firiza

Alina Firiza, tanara cantareata de muzica populara din Baia de Arama, va fi  condusa astazi pe ultimul drum de familie si prieteni.

Alina a pierit miercuri, dupa ce sambata trecuta fusese grav ranita in urma unui accident rutier produs in judetul Gorj. Circumstantele producerii acestui incident sunt insa departe de a fi lamurite...

Potrivit oamenilor legii, in momentul producerii incidentului, la volanul autoturismului se afla Alina, soferita pierzand controlul masinii din cauza vitezei excesive si izbindu-se violent de un stalp electric.

Pe de alta parte, unii martori spun ca ea se afla pe bancheta din dreapta, la volan fiind iubitul sau. Vezi aici mai multe detalii despre controversele in jurul acestui subiect

Alina Firiza
Alina Firiza
La trista ceremonie care se desfasoara astazi, in jurul pranzului, vor participa prietenii, colegii de la Şcoala Populară de Artă, dar şi artişti din folclorul gorjean. Special pentru acest eveniment, colegii ei vor purta costume populare, iar  pentru a respecta traditia, parintii Alinei au decis ca fata sa fie inmormantata in rochie de mireasa.

Trupul neînsufleţit al adolescentei îşi va găsi odihna veşnică la Titirleşti, satul natal, din oraşul Baia de Aramă.

Catalina David

Citeste despre:alina firiza, facebook, accident rutier


Share On Facebook