Care sunt casele de amanet din București cu cele mai avantajoase comisioane?

Publicat: 24/04/2019 | 11:03

Decizia de a apela la o casă de amanet este de multe ori cea mai accesibilă soluție aflată la îndemână, atunci câmd aveți nevoie de un împrumut rapid. La ora actuală există foarte multe alternative. Însă un criteriu de selecție care ar putea cânări în luarea deciziei finale poate fi reprezentat de valoarea comisionului și de numărul de locații disponibile.

Una dintre cele mai serioase oferte vine din partea instituției reprezentate de casele de amanet AGS Bucuresti. În toate locațiile, situate în zone centrale sau semicentrale pot fi tranzactionate obiecte și bunuri diverse, primind cele mai avantajoase prețuri și comisioane.

Bunurile acceptate spre a fi amanetate sunt obiectele sau bijuteriile din metale prețioase, precum aur, argint, platină, pietrele prețioase, ceasurile de lux, opere de artă. Acestea sunt principalele tipuri de obiecte tranzacționate. Sunt acceptate și telefoane mobile, aparatură electronică, autoturisme de lux sau autoutilitare funcționale, aparate foto profesionale și poșete de firmă.

Dacă dispuneți de un obiect de valoare, de colecție sau dintr-un materiale prețios, indiferent de starea în care se află, puteți veni la unul dintre sediile acestei agenții de amanet pentru a face o evaluare. Dacă obiectul se încadrează în cerințele acceptate, atunci vi se poate oferi un împrumut, de cele mai multe ori pe loc. Comisionul este de 0,3% pe zi, fără alte taxe ascunse. Tot aici puteți face un schimb valutar sau un transfer de bani.

În toate serviciile prestate, calitatea va fi pe primul loc. Vi se va face o evaluare profesionistă, veți primi cel mai bun preț de pe piață și cel mai avantajos comision. Oricare ar fi bunul de valoare pe care doriți să-l amanetați, apelând la serviciile acestor case de amanet veți beneficia de cele mai bune oferte și de o evaluare corectă.

Printre avantajele apelării la serviciile AGS  enumerăm:

– servicii de amanetare la cele mai înalte standarde;

– evaluare profesionistă, realizată cu personalul experimentat ;

– ofertele financiare avantajoase;

– sumele ofertate sunt disponibile în cele mai multe cazuri pe loc;

– acceptarea unei game variate de produse de valoare și de lux;

– condiții de păstrare a bunurilor de maximă securitate.

Casa de amanet și schimb valutar AGS este prezentă cu numeroase sedii în București, în locații centrale și ultracentrale, precum și în Alexandria.

Care sunt cele mai tranzacționate valori la casele de amanet AGS?

Aurul este unul dinte metalele prețioase cele mai trazacționate la o casă de amanet, indiferent de numărul de karate. Este acceptat aur de 8 karate, 9 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate. Pot fi valorificate bijuterii, obiecte confecționate din acest material, lingouri, fragmente, monede de aur, ceasuri, oricare ar fi condițiile de păstrare. Evaluarea lor este condiționată în principal de factorii: karate, greutate, puritate. Pot fi  valorificate orice tip de podoabe din aur, incluzand bijuterii deteriorate, rupte, demodate.

Argintul este un alt tip de metal prețios ales frecvent pentru a fi tranzactioat. Sunt acceptate bijuterii noi, vechi sau deteriorate, lingouri de argint, monede, tacâmuri, veselă și obiecte din argint. Poate fi cumpărat argint industrial și lingouri de argint, indiferent de puritate, karataj sau formă.

Cesurile de lux sunt o altă categorei de bunuri ce sunt valorificate adesea la această agenție. Cea mai mare valoare o au ceasurile de la marci și brandurie de prestigiu, aflate în stare perfectă de funcționare. Pot fi achizitionate la cel mai bun pret de pe piata ceasuri de lux de categorie medie, superioară și specială, toate fiind evaluate gratuit și rapid de catre experții agenției AGS. Cele mai căutate mărci și branduri sumt: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte, Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado, Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic.

Diamantele reprezinta o categorie de bunuri de valuare specială, foarte scumpe și foarte apreciate. Dacă dețineți bijuterii cu diamante sau doar diamante de orice fel, diamante albe, mai mici sau mai mari de un carat, diamante fanteziste, rare, cu incluziuni sau care prezinta zgârieturi, diamante neslefuite sau slefuite, acestea pot fi evaluate și valorificate la casele de amanet AGS. Evaluarea și prețul oferit vor ține seama de cei mai importanti factori care influenteaza valoarea lor: culoare, claritate, taietură și numărul de carate.

Platina este un alt metal prețios, deși mai rar, care poate fi acceptat spre vânzare și amanetare. Ea este un metal special și deosebit, perfect pentru fabricarea de bijuterii. Acest tip  metal este mai scump decat aurul fiind foarte greu de prelucrat. Platina se diferentiază de alte metale prin densitate, greutate, culoare și luciul său alb. O bijuterie de platină bine lucrată poate fi extrem de scumpă. Dacă dețineti o asemenea bijuterie și doriți să o valorificați puteți veni cu ea pentru evaluare la AGS.

Prețurile ce pot fi oferite sunt rezultatul unei evalări profesioniste, sunt cele mai avantajoase de pe piață și se pot negocia. Pentru mai multe detalii și pentru a beneficia de cel mai bun comision accesați site-ul Casa-amanet.com sau prezetați-vă la oricare dintre sediile agenției!

Citește și...