Carmen Bruma

Carmen Bruma este adepta unui stil de viata sanatos si a vorbit despre ceea ce inseamna acest lucru in viata fiecarui om.

„Nu tin post si nu gatesc acasa produse traditionale, insa daca mama imi solicita ajutorul, i-l ofer cu mare drag. Nu mori de foame cu mine in casa! Mai mult decat atat, daca ea imi aduce oua rosii sau cozonac de sarbatoarea Pastelui, mananc! In plus, fac emisiuni speciale de fiecare data in preajma sarbatorilor”, a declarat Carmen.

Carmen Bruma este un promotor al stilului de viata sanatos, motiv pentru care a vorbit despre primii pasi pe care o femeie trebuie sa-i faca spre a obtine silueta mult visata.

„Primul lucru important este sa realizezi ca odata ce ai probleme cu greutatea, trebuie sa iti modifici stilul de viata si sa accepti ca de acum incolo vei avea de respectat anumite reguli. Un alt pas este sa intelegi ca trebuie sa fii disciplinata, iar apoi urmeaza o serie de detalii care astazi sunt la indemana oricui – se pot gasi pe Facebook-ul meu sau in programul 3S (Sanatoasa, Supla Satula) pe care l-am lansat in urma cu un an”, a marturusit vedeta TV, pentru ADPM.ro.

Mai mult, Carmen a marturisit ca este o impatimita a dulciurilor: „Ador dulciurile si imi satisfac aceasta placere la fiecare sfarsit de saptamana. Este un soi de derapaj controlat”.

Ionut Chiperi

Citeste despre:carmen bruma, sarbatori, dulciuri, probleme, greutate, pasi, facebook, sanatoasa, supla, satula


Share On Facebook