Carmen de la Sălciua are cele mai frumoase fațete dentare după ce a apelat la House of Beauty Clinic

Publicat: 15/07/2020 | 17:22
Carmen de la Sălciua are cele mai frumoase fațete dentare după ce a apelat la House of Beauty Clinic

După modelul starurilor de la Hollywood, tot mai mulți români își doresc un zâmbet de revistă și apelează la fațete dentare, chiar dacă au dintii perfect sănătoși. Bineînțeles, vedetele din România sunt printre cele care au lansat trendul și au apelat la o schimbare în ceea ce privește imaginea lor.

Vedetele își doresc să fie cât mai aproape de perfecţiune, iar prin intermediul specialiștilor din medicină dentară și estetică de la House of Beauty Clinic, vedetele noastre reușesc să arate ca și cum ar fi scoase din cutie.

În ultimii ani, intervențiile estetice și dentare au devenit un subiect mult mai mediatizat. Astfel, cât mai multe persoane au apelat în ultimul timp la intervenții la nivelul fetei și al dinților. Vedetele au înţeles că întreaga fizionomie are legătură cu o dantură perfectă, iar zâmbetul este cu adevărat important.

Carmen de la Sălciua are și ea grijă ca imaginea ei să fie fără cusur din toate punctele de vedere. Astfel, Carmen a optat pentru o intervenție la nivelul danturii la cea mai bună clinică stomatologică din București, House of Beauty Clinic. Am stat de vorbă cu domnul Doctor Jona Yousif privind cazul lui Carmen de la Sălciua și ne-a mărturisit următoarele: „Din punctul meu de vedere, am reușit să punem un zâmbet perfect de Hollywood pe chipul lui Carmen. Puțini știau însă că domnișoara Carmen avea înainte fațete dentare, dar, din păcate nu erau corecte din punct de vedere estetic. Iar cazul clinic a fost tratat de echipa medicală de la House of Beauty Clinic pentru a corecta implanturile dentare, tratamentele de canal, coroanele, și, cel mai important, fațetele dentare. Nu este cazul să vorbim prea mult, pozele și zâmbetul ei vorbesc în numele nostru.”

La House of Beauty Clinic sunt cei mai buni specialiști în domeniu, recunoscuți internațional pentru succesele și perfecțiunea redată pe chipul persoanelor publice care s-au lăsat pe mâna lor. Așadar, cu ajutorul doctorului Jona Yousif, Carmen poartă astăzi un zâmbet de Hollywood.

„Am ales să colaborez cu House of Beauty Clinic pentru că din momentul în care am intrat și până în momentul în care am terminat discuția cu domnul Doctor Jona Yousif….totul mi s-a părut convingător! Și nu doar mi s-a părut. Chiar m-am convins că sunt cei mai buni. Am făcut câteva drumuri Alba Iulia-București dar a meritat!

Am o dantură superbă! Peste câteva săptămâni voi merge din nou la clinică pentru un nou control. Nu am avut dureri absolut deloc mai ales că au fost ceva complicații însă totul a decurs și s-a vindecat rapid. Asistentele, doctorii și tot personalul tratează clienții că pe niște prieteni și atmosfera asta te determină să te întorci mai ales că Dr. Jona Yousif se ocupă și de partea de estetică. Le mulțumesc din suflet și recomand fără ezitare House of Beauty Clinic, ne mărturisește Carmen.