Carmen de la Sălciua, implicată într-un accident rutier. Care e starea artistei

Publicat: 12/07/2018 | 13:10

Carmen de la Sălciua a trăit momente de panică în această după-amiază. Îndrăgita artistă de muzică populară a fost implicată într-un accident, după ce ar fi intrat cu mașina într-un alt autoturism. Din fericire, impactul nu a fost puternic, iar cântăreața, dar și celălalt șofer nu au fost răniți.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, prima apariție publică împreună, dupa ce au divorțat

Carmen de la Sălciua a făcut accident

Citește și: La o săptămână de la divorț, Carmen de la Sălciua se confesează

Fosta soție a lui Culiță Sterp ar fi provocat accidentul astăzi, în jurul prânzului, în Alba Iulia, spun martorii, potrivit heynews.ro. Din imagini se poate observa că impactul nu a fost unul violent, din fericire. Acesta e al doilea incident rutier în care e implicată Carmen de la Sălciua în mai puțin de un an. În toamna anului trecut, vedeta s-a speriat teribil și a mărturisit că speră să nu mai repete vreodată o asemenea experiență.

Citește și:Carmen de la Sălciua are probleme! Cineva i-a furat identitatea pe Facebook: „Restul nu îmi aparțin”

Aceasta este mașina șoferului, care a fost puțin zgâriată în urma accidentului. Sursa foto: heynews.ro

Citește și: Amanta lui Culiță Sterp vorbește în premieră despre Carmen de la Sălciua și divorțul momentului

Carmen de la Sălciua a divorțat vara aceasta de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani la un botez. De atunci au trăit, până de curând când au decis să se despartă, o poveste de dragoste. Culiță Sterp a cerut-o pe Carmen în căsătorie într-un mod inedit, chiar de ziua îndrăgostiților. În fața a sute de persoane, prieteni, rude, bărbatul a luat microfonul ca să se facă auzit de toți cei prezenți și și-a strigat alesa inimii. După câteva minute de îmbrățișări și lacrimi de emoție, tânărul i-a pus, în sfârșit, și inelul pe deget.
Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitaţi, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist.
Recomandarea CIAO.RO