Câștigă mai mult… făcând mai puțin! – Regula Pareto – 80-20 în videochat

Publicat: 15/05/2019 | 14:52
Câștigă mai mult… făcând mai puțin! – Regula Pareto – 80-20 în videochat

Consultantul în management Joseph M. Juran a fost cel care a propus principiul Pareto. Ce înseamnă asta? Regula 80-20 sau Principiul Pareto susține faptul că 80% din efecte se datoreaza de fapt unui procent de 20% din cauze.

În esență, Pareto demonstra, pe la începuturile anilor 1900 faptul că, în afaceri, 80% din venituri sunt generate de 20% din clienți. Sau că 80% dintre informațiile importante dintr-o ședință se spun în 20% din durata totală a acelei ședințe. Ori că 80% din lucrurile cu adevărat importante de făcut, sunt făcute în 20% din timp și așa mai departe.

Ce se întâmplă cu restul de 80%? Se pierd din cauza ineficienței! Mai simplu, nu conteaza cât muncești, ci mai degrabă cum muncești. Cum se aplica asta in videochat? Citiți în cele ce urmează!

Câștigă mai mult, făcând mai puțin

Dacă vorbim despre videochat, flexibilitatea programului se numără printre promisiunile de bază ale fiecărui studio în parte. Modelele de videochat au libertatea de a-și stabili singure programul, precum și orele de lucru. Iar programul part-time este unul pe care îl aleg tot mai multe studente.

Regula 80-20 spune că trebuie să ne concentrăm pe cele mai importante lucruri din activitatea noastră, pentru un maximum de rezultate. Cu alte cuvinte, 20% din eforturile tale îți aduc 80% din încasări!

Cum folosești regula lui Pareto, 80-20 în videochat?

În primul rând, nu uita niciodată motivul pentru care ai jobul de model de videochat. Pentru a-ți plăti facultatea? Sau poate pentru a-ți cumpăra o casă, o mașina sau pentru a călători? În oricare dintre aceste cazuri, concentrează-ți atenția către aceste două lucruri: jobul și visul tău.

Identifică lucrurile care generează rezultate în domeniul videochatului. Orele petrecute online sunt foarte importante, însă și atitudinea ta din fața camerei în timpul petrecut online este cel puțin la fel de importantă. Altfel spus, degeaba petreci 12h pe zi online, dacă stai supărată și lipsită de viață. Fii activă și muncește pentru visul tău! Din nou: este foarte important să știi care este țelul tău și care este motivul pentru care ești model de videochat!

Vrei să câștigi mai mult, făcând mai puțin? Nu uita că un job în videochat se aseamănă cu oricare alt job, așa că va trebui să îți respecți programul de lucru și să fii consecventă! Lucurile mărețe se câștigă în timp!

Ești din București? Vrei să câștigi 10.000$ lunar? Pentru a putea face performanță în domeniul videochatului trebuie să te alături unei echipe profesioniste. Poți programa un interviu la www.charmstudios.ro!

Citește și...