Câștigătorul ultimului sezon de la „Ferma” s-a întors la vechiul loc de muncă. Pe ce a cheltuit Marius Crăciun cei 50.000 de euro

Autor: A. D.
Publicat: 25/01/2020 | 20:34
Câștigătorul ultimului sezon de la „Ferma” s-a întors la vechiul loc de muncă. Pe ce a cheltuit Marius Crăciun cei 50.000 de euro

În mai 2019 se anunța câștigătorul reality-show-uli „Ferma – Un nou început”. Acest era Marius Crăciun, tânărul de 24 de ani din Pitești. El a câștigat premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. Banii pe care i-a obținut nu i-a folosit pentru nevoile personale, ci a preferat cu ajutorul lor să achite datoriile pe care le aveau părinții lui.

Din păcate, înainte de participarea la emisiune viața lui Marius nu a fost tocmai ușoară. El a cunoscut din timp problemele vieții și nu s-a bucurat de tinerețe ca orice altă băiat de vârsta lui. Premiul de 50.000 de euro pe care l-a câștigat, l-a folosit pentru a pune capăt problemelor din viața lui și a părinților. Cu o parte din bani a hotărât să acopere datoriile părinților săi, iar cu restul și-a cumpărat un apartament, în care locuiește acum împreună cu ei. (CITEȘTE ȘI: MARIUS CRĂCIUN, CÂȘTIGĂTORUL FERMA 2019, DESPRE RELAȚIA CU DIANA BELBIȚĂ: ”SĂ NU UITĂM…”)

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat”, a declarat Marius Crăciun pentru click.ro (VEZI ȘI: CÂND ÎNCEPE, DE FAPT, SEZONUL 5 AL EMISIUNII FERMA, PE PRO TV)

Cum arată viața pentru Marius Crăciun după experiența de la „Ferma”

Chiar dacă acum este o persoană publică, Marius Crăciun nu s-a schimbat prea mult. Faima și banii nu l-au luat de cap și a rămas același băiat ancorat în realitate și dornic să își îndeplinească visurile. După terminarea emisiunii de la Pro Tv s-a întors la vechiul loc de muncă, își dorește să devină antrenor de fitness și muncește pentru acest lucru.

„Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30. Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii”, a povestit Marius Crăciun pentru click.ro.

Citește și...