Cât a investit Delia în ținuta purtată la botezul nepoatei sale! Suma este incredibilă

Autor: Anca Toma
Publicat: 16/04/2018 | 09:21

Fetița Oanei Matache, Jessica, a fost creștinată duminică, 15 aprilie, la o biserică din Dorobanți din Capitală. Atât părinții, cât și nașii, Delia și Răzvan, au fost emoționați în cea mai importantă zi din viața lor, bucurându-se din plin de eveniment, dar și de invitații care i-au fost alături.

Dacă la biserică, Delia Delia a purtat o rochie de culoare aurie, peste genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc înalt, iar Răzvan a ales un sacou negru cu dungi albe, pantaloni negri și adidași cu talpă alba, pentru petrecere a ales un costum într-o nuanță de verde ușor metalizată, confecționat dintr-o țesătură fluidă delicată.

Potrivit verdict.ro, outfit-ul Deliei are un preț extrem de accesibil. Este semnat de Uterqüe, un brand spaniol. Sacoul costă 830 RON, iar pantalonii 509 RON.

De asemenea, jurata de la “iUmor” a fost atentă ca şi coafura să fie una specială, iar înainte de botez şi-a făcut părul albastru, cu şuviţe verzi.

Şi sora ei a fost ca o zână, că doar nu degeba e poreclită Oana Cosânzeana. A purtat o rochie midi, argintie, iar pe cap a purtat o coroniţă din flori, la fel ca micuţa Jessica.

Citește și...