Cățel lăsat să moară, legat la bot și la lăbuțe. Cum s-a manifestat atunci când a fost salvat

Publicat: 13/04/2019 | 10:38

Răutatea unor oameni nu are limite, iar ”plăcerea” pe care o simt atunci când chinuiesc un animal este revoltătoare. Așa s-a întâmplat cu un cățeluș care fusese lăsat să moară după ce un om fără suflet i-a legat botul și lăbuțele.

Din fericire, cățelul a fost descoperit de un instalator, Carlos, care mergea la muncă însoțit de câțiva prieteni. Erau în mașină, iar lui Carlos i s-a părut că vede ceva mișcându-se la marginea drumului. A dat înpoi și a oprit. Mergând să vadăî ce se petrece, a observat, cu stupoare, cățelul legat la bot și la lăbuțe.

Chiar dacă suferea îngrozitor, cățelul a avut puterea să se bucure atunci când l-a văzut pe Carlos și a realizat că va fi salvat.

„Era un câine legat la bot şi la lăbuţe, lăsat probabil să moară în chinuri groaznice. Mi s-a ridicat părul pe tot corpul când am văzut reacţia căţelului atunci când a observat că mă îndrept spre el. Parcă ştia că-i voi salva viaţa. Nu ştiu ce fel de oameni ar putea face un asemenea lucru” spune Carlos, pentru The Dodo, citat de 101dalmatieni.ro.

Carlos şi ceilalţi instalatori au dezlegat câinele şi au petrecut împreună acea zi la muncă. Ulterior, au mers cu el la un adăpost, unde a primit tratament, fiind gata să-şi găsească o nouă familie.

Cățelușul era legat la bot și la lăbuțe
Citește și...