Câți bani a primit Mihaela Rădulescu pentru reclama în care apare alături de Andrei Aradits și Florin Dumitrescu

Publicat: 19/11/2019 | 16:00

Mihaela Rădulescu și-a rotunjit veniturile după ce, recent, ea acceptat să facă o reclamă pentru un supermarket. În clipul publicitar, vedeta de la Pro TV apare alături de actorul Andrei Aradits și îndrăgitul chef Florin Dumitrescu. Potrivit unor zvonuri, producătorii emisiunii “Ferma – Un nou început” au început pregătirile pentru un nou sezon. 

Citește și: E oficial! Actorul de la Pro TV se iubește cu vedeta Antenei 1! Tocmai au confirmat zvonurile

Mihaela Rădulescu, reclamă alături de Andrei Aradits și Florin Dumitrescu

În vârstă de 50 de ani, Mihaela Rădulescu a filmat reclama pentru un lanț de magazine împreună cu Andrei Aradits și Florin Dumitrescu exact în perioada în care a înregistrat și pentru show-ul culinar “MasterChef”. Potrivit unor surse, diva a fost plătită regește pentru o reclamă: suma primită are patru zerouri și este în euro, relatează click.ro.

“Am fost la «Like in bucatarie» (…) – am gatit, am cunoscut oameni faini, ne-am distrat si… am realizat ca o vacanta de vis in Europa e… la o aruncatura de unt in tigaie! (…)”, a scris Mihaela Rădulescu când a făcut publică reclama pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Felix Baumgartner după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu: “Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună și…”

În perioada petrecută în București pentru acest proiect, fosta jurată de la “Românii au Talent”  a stat la un hotel de lux din centrul orașului şi a avut o mașină cu şofer la dispoziţie.

Citește și...