Câți lei a luat Andi Moisescu pentru a prezenta gala Simonei Halep pe Arena Națională. Colega lui de la Pro TV, Andra Măruță, nu a luat niciun ban, dar el…

Publicat: 21/07/2019 | 15:13
Câți lei a luat Andi Moisescu pentru a prezenta gala Simonei Halep pe Arena Națională. Colega lui de la Pro TV, Andra Măruță, nu a luat niciun ban, dar el…

Carismaticul Andi Moisescu a fost cel care a prezentat gala Simonei Halep de pe Arena Națională și, ca de fiecare dată, s-a achitat cu brio de ”sarcina” primită. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar fanii s-au bucurat, alături de Simona și de toți invitații, pentru câștigarea turneului de la Wimbledon.

Imnul României a fost interpretat de Andra, cântăreața acceptând să cânte fără să ceară vreun ban. În ceea ce îl privește pe Andi Moisescu, conform bugetul.ro, situația se prezintă altfel. Prezentatorul are priză mare la public, fiind solicitat de foarte multe ori să fie gazda unor evenimente majore. Andi Moisescu încasează între 2500 si 3000 de euro pe eveniment – fiind cel mai scump entertainer -, urmat de colegul  Pavel Bartoș, care ”costă” intre 2500 si 2800 de euro.

Andi Moisescu

Andi Moisescu: ”Ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia”

Legat de soția lui, Olivia Steer, Andi Moisescu declară că nu au amestecat niciodată familia cu profesia, iar acesta a fost un lucru benefic pentru relația lor: “Noi ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia. Credem mai mult în buna lor separare”.

Nu s-ar vedea făcând o emisiune după rețetele vegane ale Oliviei: “Chiar o emisiune, nu. Dar rețetele le-aș încerca, sincer să fiu, dacă m-aș apuca să gătesc într-o colecție de video-uri, la un moment dat”.

Citește și...