Caz șocant în Baia Mare! Un copil de cinci ani, acuzat de perversiuni sexuale

Autor: A.N.
Publicat: 14/08/2019 | 20:36
Caz șocant în Baia Mare! Un copil de cinci ani, acuzat de perversiuni sexuale

Un copil de numai patru ani ar fi fost supus la perversiuni sexuale de către un alt copil de cinci ani. Incidentul șocant s-ar fi petrecut în Baia Mare, în zona Cuprom, în care în urmă cu mai bine de un an o fetiță de cinci ani a fost violată și ucisă.

Băiețelul de patru ani a fost găsit dezbrăcat de către mai mulți localnici, care au cerut ajutor la 112. În scurt timp au ajuns la fața locului polițiștii, dar și un echipaj al Serviciulu de Ambulanță Județean (SAJ), care l-a preluat pe copil și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

„Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada Electrolizei, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un băiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor. La scurt timp, a fost înregistrată o alta sesizare prin SNUAU 112 că un băiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor. Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală. Celălalt minor, de 5 ani, se află în acest moment la sediul Poliției municipiului Baia Mare. În prezent polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Reprezentanții SAJ au arătat că minorul ajuns la spital prezenta escoriații (julituri) la nivelul șoldului. Mamele celor doi copii au depus recamații și își acuză reciproc copiii: prima că minorul de patru ani ar fi fost supus unor perversiuni sexuale, iar a doua, că al ei ar fi fost agresat de către copilul de patru ani.

„Au fost depuse plângeri de părinții celor doi minori pentru agresiune sexuală a minorului de 4 ani și pentru lovire a minorului de 5 ani și se constituie dosare penale. Examinarea medico-legală a relevat că nu există niciun fel de leziuni pe corpul copilului presupus victimă a agresiunii sexuale”, a mai explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

 

Citește și...