Caz șocant în Câmpina! Un bărbat a fost arestat pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de 8 ani

Publicat: 20/11/2018 | 10:48
Caz șocant în Câmpina! Un bărbat a fost arestat pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de 8 ani

Un bărbat din Câmpina a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de 8 ani. Fetița i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar aceasta a sesizat imediat Poliția.

Potrivit portalului instanțelor, magistrații Judecătoriei Câmpina au decis să admită propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina și au dispus “arestarea preventivă a inculpatului Oancea Lucian, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la viol (…), viol (…) și rele tratamente aplicate minorului (…), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.11.2018 şi până la data de 18.12.2018 inclusiv”.

Soluția dată de instanță poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare. Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul, din Câmpina, și-ar fi atins fetița, în vârstă de 8 ani, în zona intimă. Copila a povestit totul mamei, care s-a dus și și-a reclamat soțul la Poliție.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că imediat au fost începute cercetările. “Bărbatul a fost inițial reținut, iar apoi arestat preventiv, fiind dus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv de la Câmpina”, a spus Brezeanu.

Caz șocant la Câmpina. Un bebeluș a fost ars la câteva ore după ce s-a născut

Caz șocant la Câmpina. Un bebeluș a fost ars la câteva ore după ce s-a născut. Cineva ar fi anunţat, însă, managerul spitalului, acesta a sesizat poliţia. Drama a început în momentul în care o tânăra de 22 de ani, însărcinată în 7 luni, a ajuns la Spitalul din Câmpina.

Fata din Brebu a fost primită de un medic specialis. Acesta i-a spus asistentei să o aşeze pe fată pe pat, pentru un consult.  Doctorul a ieşit din cabinet, iar în momentul în care s-a reîntors fata deja născuse. Copilul era bine, însă medicul a crezut că s-a născut mort.

După aproximativ 8 ore au realizat că micuţul era viu, dar l-au lăsat tot lângă mamă, cu un pampers pe el.

Mai târziu, au încercat să-l ducă pe micuţ într-un incubator, însă copilul a murit.  Mama nou-născutului, care nu şi-a dorit sarcina, a vorbit cu unul dintre medici. Acesta, fără să aştepte necropsia, a cerut ca bebeluşul să fie ars la crematoriu, mai scrie Observator.tv. Cazul a fost preluat de Parchet.

Citește și...