Ce a ajuns să facă fiica lui Liviu Vârciu după ce a luat 4,5 la Evaluarea Națională

Publicat: 17/07/2019 | 16:35
Ce a ajuns să facă fiica lui Liviu Vârciu după ce a luat 4,5 la Evaluarea Națională

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Pentru că vrea să fie un model pentru prietenii ei, Carina le-a arătat că pe timpul vacanței de vară ea nu stă degeaba, și face muncă de voluntariat. 

Nu pentru toți elevii Evaluarea Națională s-a încheiat cu bine. Spre exemplu, Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu a avut motive de satisfacție. Examenul la Matematică de la Evaluarea Națională i-a pus destule probleme, astfel că nu a reușit să facă decât primul subiect și primul subpunct de la cel de-al doilea. Restul celor scrise de ea a rămas în ciornă, iar nota a fost, în consecință, foarte mică – 4,5.

Iată însă că fiica lui Liviu Vârciu nu și-a dorit să stea degeaba pe timpul verii, așa că și-a căutat rapid o ocupație.  S-a apucat să facă voluntariat în teatru, iar pe pagina ei de Instagram a publicat o poză din timpul ”muncii”. Ocazie în care s-a văzut cât de mult și frumos a crescut Carina.

Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!

Ce cadouri a primit de ziua ei 

Printre darurile pe care Carmina le-a primit de ziua ei se numără câteva bijuterii pe care și le dorea, încălțăminte la modă și cosmetice, lucruri care sunt exact pe gustul oricărei adolescente.

Deși ziua mea este în 8 mai, am avut parte de o seară restrânsă și minunată în data de 4 (sâmbătă) alături de mama și de cei mai apropiați prieteni ai mei. Anul acesta nu am dat petrecere, doar am dat o masă între prietenii mei apropiați. Anul viitor voi da o petrecere mare în cinstea majoratului meu. Am primit cadouri frumoase, am povestit și ne-am distrat de minune. Pot spune ca în acele momente am realizat cât de norocoasă am fost și sunt cu mama care a făcut mereu tot ce a putut ca să îmi facă pe plac. Chiar sunt binecuvântată!”, a spus Carmina.

Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air

Citește și...