becali

Giovani Becali s-a schimbat mult in ultimul timp, iar in prezent este doar o amintire a milionarului arogant care se credea “mafiot”.

Motivul: la sfarsitul acestei luni judecatorii vor lua in discutie cererea sa de eliberare conditionata, iar fostul impresar vrea sa faca impresie buna. Becali a fost condamnat in 2014 la sase ani si patru luni de inchisoare, iar pana acum judecatorii i-au respins toate cererile de eliberare. “Mafiotul”, asa cum se autointitula Giovani atunci cand era in libertate, nu s-a dat insa batut, iar pe 24 februarie judecatorii vor decide daca-l elibereaza conditionat. Potrivit surselor CANCAN.ro, site-ul nr. 1 in Romania, Becali s-a schimbat mult in ultimul timp, si asta pentru ca vrea sa arate ca merita sa fie lasat in libertate.
Daca inainte era arogant si le vorbea tuturor in nas, acum s-a transformat radical. Zambeste, vorbeste cu toata lumea, se adreseaza angajatilor inchisorii cu >, este numai lapte si miere. Ceilalti detinuti s-au frecat la ochi cand au vazut cat de mult s-a transformat Becali, nu le venea sa creada. Daca inainte nu baga lumea in seama si nu permitea mai nimanui sa se apropie de el, acum este extrem de sociabil. Ramane de vazut daca asta il va ajuta in fata instantei de judecata”, spun sursele CANCAN.ro, site-ul citit de peste 500.000 de oameni.

Sta in celula cu fratele sau, dar si cu Borcea

Fratii Becali si Cristi Borcea au fost condamnati in Dosarul Transferurilor
Fratii Becali si Cristi Borcea au fost condamnati in Dosarul Transferurilor
Ioan Becali a fost condamnat, pe 4 martie 2014, la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, alaturi de alti oameni din fotbal. Pentru ca are peste 60 de ani, el trebuie sa efectueze doar o treime din pedeapsa, din care se mai scad zilele libere obtinute din diferite activitati prestate dupa gratii.  Fostul impresar a scris si trei carti in detentie.
In acest dosar au fost condamnati mai multi oameni din fotbal
In acest dosar au fost condamnati mai multi oameni din fotbal
Este inchis in Penitenciarul Jilava si sta in camera cu Victor, fratele sau, dar si cu Cristian Borcea. Cei trei au fost trimisi in judecata la sfarsitul saptamanii trecute pentru ca au mituit un judecator ca sa nu-i condamne in Dosarul Transferurilor. (B.G.)

 

Citeste despre:giovani becali inchisoare, giovani becali proces eliberare


Share On Facebook