Ce a făcut George Burcea, imediat după ce Andreea Bălan s-a fotografiat petrecând la mare. S-a înconjurat de femei şi a făcut totul public

Publicat: 04/07/2020 | 18:35

Imediat după ce Andreea Bălan s-a fotgrafiat petrecând la mare, George Burcea a publicat mai multe fotografii pe contul său de Instagram în care apare înconjurat de femei.

Andreea Bălan și-a făcut bagajele și a plecat la mare. Artista a publicat mai multe filmulețe de pe litoralul românesc, dar și o fotografie de la apus. La câteva ore distanță, George Burcea a publicat la rândul său mai multe filmulețe pe contul său de Instagram, în care apare înconjurat de mai multe femei.

Totul are legătură însă cu job-ul său, deoarece actorul a fost protagonistul unui videoclip. George Burcea a filmat în timp ce se afla la o partidă de poker, alături de câteva reprezentante ale sexului frumos. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE JORGE A AJUNS LA PSIHOLOG: ”SIMȚI ATUNCI CĂ TOTUL SE DESTRAMĂ…”)

George Burcea, protagonistul unui videoclip

Andreea Bălan, reguli impuse de dragul fetițelor sale

Vestea despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca, la câteva luni de la căsătorie, cei doi să ia decizia de a merge pe drumuri separate.

În momentul de față, ambii foști soți se concentrează pe carieră. De altfel, Andreea Bălan a mărturisit că, în ciuda faptului că își dorește o relație, nu va aduce niciun bărbat în casa ei. De asemenea, micuțele nu o vor cunoaște nici pe viitoarea iubită a actorului. (VEZI ȘI: VIDEO / MARGHERITA DIN CLEJANI, MOMENT PENIBIL, ÎN PLINĂ STRADĂ. CUM A REACȚIONAT UN ANGAJAT DE LA SALUBRIZARE, DUPĂ CE VEDETA ȘI-A ARĂTAT POSTERIORUL)

”Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, a declarat Andreea Bălan.