inna

Inna le-a facut o surpriza fanilor de Ziua Valentinelor si le-a aratat ce face ea departe de meleagurile natale. Care mai de care, admiratorii s-au intrecut in declaratii de dragoste!

 

Inna le-a facut fanilor un mic “cadou” de Valentine's Day. La jumatatea lunii februarie, cunoscuta artista s-a dezbracat si s-a lasat pozata intr-un costum de baie care ii punea in valoare formele.

Fotografia a fost facuta pe o plaja pustie, din tarile calde, pentru ca in Romania in mod sigur nu este vreme de plaja, iar Inna isi petrece mai mult timp la concertele din strainatate decat afara. Asa cum a etichetat fotografia chiar cantareata, fotografia a fost facuta in Costa Rica, taram exotic la mare cautare pentru amatorii de soare. De altfel, Inna si-a numit singura ipostaza surprinsa de fotograf drept “Intalnire cu soarele”!

Inna si-a dat intalnire cu soarele
Inna si-a dat intalnire cu soarele

In mai putin de doua ore, 25.000 de fani au dat “Like”, intrecandu-se in declaratii de dragoste care mai de care mai siropoase. “Esti cea mai frumoasa regina din lume, si cea mai buna cantareata. Te iubesc mult, regino, si o zi a Valentinelor fericita” I-a scris un admirator.

(G.N.)

Citeste despre:inna, inna dezbracata, inna pe plaja, inna sexy, inna valentines day


Share On Facebook